17 °

max 23 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čeka se sljedeći potez Tošića, prvi čovjek Jezera bez greške kada su u pitanju treneri

Fudbal

Comments 0

Čeka se sljedeći potez Tošića, prvi čovjek Jezera bez greške kada su u pitanju treneri

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Vijest da Ivan Brnović više nije trener Jezera iz Plava, iznenadila je sve ljubitelje fudbala, ali mirno i staloženo sve to doživljava predsjednik tog kluba Ervin Tošić.

Jezero je juče u Beranama deklasiralo Arsenal iz Tivta, rezultatom 4:0 i pokazalo da ih ne može uzdrmati i poremetiti i to što su samo dan pred utakmicu ostali bez šefa stručnog štaba. Plavljane je sa klupe predvodio prvi pomoćnik te ekipe Rade Bulić.

Poznato je da je Tošić neko ko do sada nije griješio kada su u pitanju treneri. Tošić je tada kao direktor kluba počeo jednu lijepu fudbalsku priču sa Savovićem sa kojim su izborili ulazak u Prvu ligu Crne Gore, a onda i opstanak u prvu ligu bez baraža. Savović je zatim preuzeo Sutjesku i osvojio titulu.

Sa Lambulićem je takođe obezbjeđen direktan opstanak u Prvu ligu bez baraža, a Lambulić je kasnije preuzeo Petrovac. Sljedeći je bio Rade Petrović, ponovo je ostvaren zacrtani cilj, a to je opstanak u najvećem rangu takmičenja bez baraža. Petrović je karijeru nastavio u inostranstvu - Uzbekistan.

Na redu je došao i Ivan Brnović koji je sa Jezerom ostvario najbolji rezultat od postojanja kluba, a osam kola prije kraja preuzeo je šampiona države FK Budućnost, što je veliko priznanje i dokaz velikog rada kluba iz Plava.

Sva crnogorska javnost, čeka novo ime na klupi prvoligaša iz Plava i ostaje da vidimo da li će Tošić i ovog puta lansirati nekog novog trenera do uspjeha.

Jedno je sigurno jasno, da ćemo i sljedeće godine, odnosno petu godinu za redom, gledati Plavljane u elitnom rangu crnogorskog fudbala...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR