9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Džordan strogo zabranio jednu stvar u dokumentarcu

Košarka

Comments 0

Džordan strogo zabranio jednu stvar u dokumentarcu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Dokumentarni film "Posljednji ples" koji je snimljen o Majklu Džordanu izazvao je razne komentara, a još uvijek je ostalo da se prikažu četiri epizode.

Džordan je odlučio da govori o mnogim stvarima iz svoje karijere, ali i privatnog života. Navijači su mogli vidjeti dosta toga što nisu znali o jednom od najboljih košarkaša svih vremena.

Reditelj ovog dokumentarca Hason Hehir nedavno je izjavio da će naredne dvije epizode izazvati haos. One će biti prikazane za dva dana, a kriju dosta toga o Džordanu što niko skoro nije znao.

I sam Hehir bio je iznenađen što je Džordan uopšte pristao da se sedma epizoda prikaže zbog svega što je otkriveno o njemu. No, pored toga Hehir je otkrio još jednu zanimljivu stvar o Džordanu.

Naime, on je razgovor s Džordanom snimao u tri različite kuće, a sada je otkrio da niti jedna od njih ne pripada legendarnom košarkašu Čikago Bulsa.

Džordan je tokom snimanja imao samo jedno pravilo, a to je da se ništa ne snima u njegovoj kući. On živi u gradiću Jupiter na Floridi gdje ima svoju vilu, ali je Džordan zabranio da se film snima u njegovoj kući.

Legendarni košarkaš nije htio da pokaže svoje luksuzno imanje koje je smješteno u resortu golferskog kluba "The Bear's". Džordan je poručio da ne želi da ljudi vide raskoš u kojem živi, te da jednostavno želi neke stvari ostaviti samo za sebe i svoje najbliže.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR