23 °

max 31 ° / min 21 °

Ponedjeljak

13.07.

31° / 21°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

31° / 19°

Četvrtak

16.07.

31° / 20°

Petak

17.07.

31° / 21°

Subota

18.07.

29° / 21°

Nedjelja

19.07.

32° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Džordan strogo zabranio jednu stvar u dokumentarcu

Košarka

Comments 0

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Džordan strogo zabranio jednu stvar u dokumentarcu

Dokumentarni film "Posljednji ples" koji je snimljen o Majklu Džordanu izazvao je razne komentara, a još uvijek je ostalo da se prikažu četiri epizode.

Džordan je odlučio da govori o mnogim stvarima iz svoje karijere, ali i privatnog života. Navijači su mogli vidjeti dosta toga što nisu znali o jednom od najboljih košarkaša svih vremena.

Reditelj ovog dokumentarca Hason Hehir nedavno je izjavio da će naredne dvije epizode izazvati haos. One će biti prikazane za dva dana, a kriju dosta toga o Džordanu što niko skoro nije znao.

I sam Hehir bio je iznenađen što je Džordan uopšte pristao da se sedma epizoda prikaže zbog svega što je otkriveno o njemu. No, pored toga Hehir je otkrio još jednu zanimljivu stvar o Džordanu.

Naime, on je razgovor s Džordanom snimao u tri različite kuće, a sada je otkrio da niti jedna od njih ne pripada legendarnom košarkašu Čikago Bulsa.

Džordan je tokom snimanja imao samo jedno pravilo, a to je da se ništa ne snima u njegovoj kući. On živi u gradiću Jupiter na Floridi gdje ima svoju vilu, ali je Džordan zabranio da se film snima u njegovoj kući.

Legendarni košarkaš nije htio da pokaže svoje luksuzno imanje koje je smješteno u resortu golferskog kluba "The Bear's". Džordan je poručio da ne želi da ljudi vide raskoš u kojem živi, te da jednostavno želi neke stvari ostaviti samo za sebe i svoje najbliže.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR