23 °

max 31 ° / min 20 °

Ponedjeljak

13.07.

31° / 20°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

31° / 19°

Četvrtak

16.07.

31° / 20°

Petak

17.07.

31° / 21°

Subota

18.07.

29° / 21°

Nedjelja

19.07.

32° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Votka, karaoke i bend koji svira jednu pjesmu

Košarka

Comments 0

Izvor: Sportsport.ba

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Votka, karaoke i bend koji svira jednu pjesmu

Denis Rodman ponovo se našao u centru pažnje sportske javnosti nakon što se pojavio u dokumentarnom filmu "Posljednji ples" koji prikazuje karijeru Majkla Džordana i legendarnu generaciju Čikago Bullsa.

On je sigurno jedan od "najorginalnijih" likova koji se pojavio u svijetu košarke, te je fanove oduševljavao što je uvijek bio brutalno iskren iako mu je to mnogo puta naškodilo u životu.

Međutim, najčudnija stvar koju je uradio jeste što se sprijateljio s liderom Sjeverne Koreje, Kim Džong-unom, kojeg je u nekoliko navrata posjećivao u državi koja je za skoro sve u potpunosti zatvorena.

Rodman je u radio intervjuu s Majkom Tajsonom pričao o svojim posjetama Sjevernoj Koreji, pa je priznao da je to bilo potpuno drugačije nego što je on očekivao.

"Mislio sam da idem tamo da dam nekoliko autograma i igram košarku. Nisam ništa znao o toj državi. Rekao sam da ću ići dok god sam siguran. Kada sam došao i izašao iz aviona tu je bio crveni tepih i bilo je sjajno", rekao je Rodman.

"U dvorani je bilo preko 20.000 gledalaca i svi su počeli da aplaudiraju. Pozdravio sam publiku, a onda mi je neko rekao da to nije za mene, već za Kim Džong-una koji je ušao u dvoranu. Nisam znao ni o kome se radi, ali su mi brzo rekli da je on vođa ovdje".

Te večeri Rodman je imao priliku da upozna Kima koji ga je pozvao na večeru, a bivši košarkaš Bulsa objasnio je kako je to sve izgledalo.

"Večerali smo se i onda smo se napili. Sjećam se da je on nešto govorio, a nije mi bilo jasno šta. Počeo je da pjeva i svi su počeli da aplaudiraju. Onda je izašao bend od 18 djevojaka koje su svirale samo jednu pjesmu. Ja ga volim jer je sjajan lik. A vidio sam koliko ga vole i njegovi ljudi".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR