23 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

21° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nastavljamo da se borimo za glavni cilj, Top 16 fazu

Košarka

Comments 0

Nastavljamo da se borimo za glavni cilj, Top 16 fazu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Trener Budućnosti Voli Petar Mijović kazao je poslije utakmice sa njemačkim klubom da nastavljaju da se bore za glavni cilj, Top 16 fazu. 

Neizbježno je bilo i pitanje o formi Nikole ivanovića.

“Nikola igra na visokom nivou. Na njemu i Kobsu je najveća odgovornost, kada je naš napad u pitanju. Kada jedan od njih ne igra, rivalu mogu da nas zaustave, što je Ulm znao da uradi od polovine druge četvrtine. Večeras je Nikola bio sjajan, od njega i Džastina to očekujemo”.

Od danas je član Budućnosti i Luka Mitrović.

“Jako je važno što je potpisao. Imali smo izuzetan problem na posljednja dva-tri treninga, radili smo sa svega devet igrača. Luka je bio moj izbor iz više razloga – iskusan je, a u dobrim godinama, zna šta su ABA liga, Evrokup, čak i Evroliga. Iza Danila Nikolića na poziciji četvorke može jako mnogo, nadam se da će nam se vrlo brzo priključiti. Bio je u trenažnom procesu sa Hapoelom do juče, sada čekamo transfer za Podgoricu, a znate da je sve usporeno zbog manjeg broja letova”, kazao je Mijović i pohvalio kapitena Suada Šehovića:

“Ovdje sam četiri godine, kao trener B i prvog tima. Dugo sam pratio Budućnost i ne mogu da se sjetim meča, a da Suad nije imao sjajan pristup, fokus i energiju. On zaslužuje svako poštovanje, kao kapiten ekipe".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR