10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bokan držao sastanak poslije debakla, Jovanović: Nema odluka, pitajte predsjednika da li će ih biti

Košarka

Comments 2

Bokan držao sastanak poslije debakla, Jovanović: Nema odluka, pitajte predsjednika da li će ih biti

Izvor: sportklub.rs

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Tačno 55 minuta nakon što je sirena označila kraj utakmice sa Gran Kanarijom, Vladimir Jovanović je izašao iz svlačionice Budućnosti.

Tri minuta prije njega je sastanak sa stručnim štabom i igračima završio predsjednik Dragan Bokan, koji je bio ljut zbog najtežeg poraza u Eurokupu u „Morači“.

U holu najveće crnogorske dvorane je samo u prolazu rekao da nikakva odluka nije donijeta, ali se u narednim danima mogu očekivati kazne za ekipu.

I 49-godišnji Čačanin je bio razočaran.

„Loša utakmica svih 40 minuta. Prvo poluvrijeme iz Trenta nas je pratilo i ovdje, bio je jako loš pristup u odbrani, dozvolili smo mnogo lakih šuteva, a Gran Kanarija je imala gotovo 60 odsto šuta za tri u prvom poluvremenu. Gosti su našli odličan ritam u napadu i držali ga do kraja. Nisam uspio da nađem petorku koja bi bila odbrambeno čvršća, kako bismo postigli lake poene. Čak i kad bismo to uspijevali, promašivali smo neka polaganja“, rekao je Jovanović.

Na pitanje da li je Bokan donio neku odluku, šef stručnog štaba je odgovorio:

„Nema odluka, a da li će ih biti pričajte sa predsjednikom. Ovakva utakmica zahtijeva pozornost, ne samo mene kao trenera, već čitavog kluba. To nije ni prvi ni posljednji put. Nadam se da ćemo izaći iz ovoga. Prije deset dana sve je bilo sjajno, ali se sve okrenulo za 180 stepeni. Moramo da odreagujemo kako bi trebalo“.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Dpero

Sklepana ekipa i trener koju je sastavio Misko Raznatovic u koju godinama dolaze isluzeni igraci -penzioneri i zauzimaju mjesto mladim igracima i uzimaju ogromni novac!DO KADA!??? Nema kvalitetnog trenera sa mladima i prvom ekipom godinama!!!