17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Embid u Njujork, Harden u Hjuston?

Košarka

Comments 0

Embid u Njujork, Harden u Hjuston?

Izvor: B92

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Filadelfija Seventisiksersi prolaze kroz buran period nakon eliminacije u polufinalu Istočne konferencije gdje je bolji bio Boston.

Time je okončana još jedna etapa tzv. procesa, bez finala konferencija, kamoli onog većeg i značajnijeg ili titule.

Rasformiranje ekipe je počelo od "glave" i to sasvim zaluženo jer je Dok Rivers ponovo poražen u sedmoj utakmici, po 10. put u karijeri što je rekord NBA lige.

Međutim, za osvajača titule 2008. sa Bostonom uvijek ima posla, pa su tako za njegove usluge zainteresovani Finiks Sansi.

Tu nije kraj, a sljedeći koji je najbliži odlasku je Džejms Harden kojih se posljednjih dana, pa i neđelja, dovodi u vezu sa povratkom u Hjuston Roketse. Najsvježiju informaciju u vezi sa tim slučajem donio je Kit Pompi.

Novinar "Filadelfija inkvajera" je prenio informaciju da su Roketsi, prije imenovanja Imea Udoke za trenera, postavljali sljedeće pitanje potencijalnim kandidatima: "Kako biste se osjećali kada biste trenirali Džejmsa Hardena?"

Pompi je potvrdio da interesovanje kod tima iz Teksasa postoji, a vlasnik ekipe Tilman Ferita je veliki Hardenov ljubitelj. Sa druge strane, Hardenova majka i dalje živi tamo, još uvijek ima nekoliko poslovnih poduvata u tom gradu, a i zna kako ga tretiraju navijači Hjustona pa je zainteresovanost uzajamna.

Ako ste mislili da je Filadelfijim mukama tu kraj – nije. Daleko od toga. Zapravo vijest koja je najviše odjeknula jeste da je aktuelni MVP Džoel Embid na radaru Njujork Niksa.

Tu se stvari malo komplikuju, jer je vijest prenio novinar "Njujork Dejli Njuza" Stefan Bondi koji ne spada u red najkredibilnijih NBA novinara. Prema njegovim izvorima, Niksi razmatraju angažovanje Embida od polusezone, a ispadanje File iz plej-ofa je pojačalo uvjerenje da ga mogu i privoljeti u "Medison Skver Garden"...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR