12 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mijović: Moramo da budemo hrabriji u Podgorici

Košarka

Comments 1

Mijović: Moramo da budemo hrabriji u Podgorici

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Poslije teškog poraza u prvoj utakmici polufinala plej ofa ABA lige od Crvene zvezde u Beogradu, košarkaši Budućnosti Voli pokušaće da poprave utisak pred svojom publikom.

Sve što su “plavi” radili prije šest dana u Beogradu nije bilo dobro i moraće mnogo bolje, ukoliko žele da pariraju evroligašu.

Svjestan je toga i trener Petar Mijović.

“Mislim da je vrlo važno da shvatimo da se u Beogradu desio jedan težak poraz, razlika koja sigurno nikome nije prijatna. Način na koji smo odigrali, način na koji smo odgovorili na Zvezdinu agresiju, na taj neki osnovni kvalitet koji oni imaju, sve je to otišlo u jednom pravcu kojim mi nismo ni najmanje zadovoljni”, istakao je Mijović i dodao:

“Međutim, to je na kraju 1 – 0 u seriji, pobjeda od pola koša, pobjeda od 38 razlike, sve se to broji 1-0. Mi ovaj period pokušavamo da iskoristimo da se pripremimo što je bolje moguće. Ozbiljan je broj velikih stvari koje smo radili ispod svakog nivoa. Prevashodno tu mislim na igru u odbrani, na odgovornost našu prema tranzicionoj odbrani u prvom redu gdje apsoultno nismo odradili dobar posao u situacijama jedan na jedan u završecima njihovih napada, gdje smo i na bekovskim i unutrašnjim pozicijama gubili ljude kroz situacije jedan na jedan. Oni su to iskoristili znalački, uveli utakmicu u apsolutnu kontrolu i na kraju više nego zasluženo istu dobili.”

Stručni štab traži način da limitira kvalitete rivala koji godinama dominira u ABA ligi.

“Mi moramo da odgovorimo prevashnodno fizički mnogo bolje nego što je to bio slučaj u Beogradu, da izađemo mnogo hrabrije, da izađemo intenzivnije i da pokušamo da odigramo jedan dobar meč, jedan otvoren meč u kojem želimo da tražimo svoje šanse za pobjedu”, zaključio je Mijović.

Ulaznice po cijeni od 15, 20 i 25 prodavaće se svakog dana od 12 do 18 sati na biletarnici “Morače” do utakmice koja je na programu u utorak od 20 sati.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

nezainteresovano

Vi bi najradije da ne igrate. Slovenački trener ima srce i hrabrosti, vi ste kukavice.