16 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ferel: Partizan je ofanzivno moćan, želimo u finale

Košarka

Comments 0

Ferel: Partizan je ofanzivno moćan, želimo u finale

Autor: Antena M

  • Viber

Košarkaši Partizana i Budućnosti spremaju se za start polufinalne serije plej-ofa ABA lige. Prvi meč je na programu 30. aprila u Beogradu, revanš 7. maja u Podgorici, a eventualna majstorica bi se igrala 10. maja u Beogradu.

Partizan će imati prednost domaćeg parketa, Partizan je favorit uoči serije koja slijedi, ali je Budućnost u jako dobroj formi, šampion Crne Gore je odlučan u namjeri da se bori za svaku loptu i pedalj parketa kako bi stigao do plasmana u finale.

„Odradili smo odličan posao protiv Zadra na startu plej-ofa. Odbrana je bila na izuzetno visokom nivou, iz dobre odbrane smo stekli samopouzdanje za igru u napadu, stigli smo do polufinala, a sada slijede okršaji sa Partizanom“, naglasio je Jogi Ferel, pa nastavio:

„Partizan je jedan od najboljih ofanzivnih timova u Evropi. Moramo da odigramo izuzetno dobro u odbrani. Uvijek je sjajno igrati protiv Partizana u Beogradu, pred ludom atmosferom koju prave navijači. Kakve su naše šanse? Želimo u finale. To moramo da pokažemo na parketu, moramo da vjerujemo, moramo da se borimo, ne smijemo da ustuknemo ni jednog momenta. Daćemo sve od sebe da slavimo protiv Partizana“.

U drugoj polufinalnoj seriji snage će odmjeriti Crvena zvezda i Mega. Serija počinje 3. maja, druga utakmica je na programu 7. a eventualna majstorica 10. maja. Prednost domaćeg parketa ima Zvezda.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR