24 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

17.05.

24° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica želi u finale: Da ponovimo dobru igru iz prve utakmice

Košarka

Comments 0

Podgorica želi u finale: Da ponovimo dobru igru iz prve utakmice

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkaši Podgorice doputovali su u Novi Sad, gdje će sjutra protiv Vojvodine igrati revanš meč polufinala ABA 2 lige.

Crnogorski predstavnik u prvom meču u ,,Bemax areni” ostvario je pobjedu 98:80 i sa +18 čeka revanš, nakon kojeg će biti poznato ko će igrati finala ABA 2 lige.

Podgorica će obaviti trening u ,,Spensu”, a u četvrtak od 19 časova igraće ključni meč ove sezone, s obzirom da se i polufinale, baš kao i četvrtfinale igra na dva meča, po sistemu 1-1, gdje se gleda koš razlika.

-Mislim da smo svjesni što nam donosi utakmica u Novom Sadu. Želimo prije svega da ponovimo dobru igru iz Podgorice, kada smo u prvom meču polufinala protiv Vojvodine, zaista djelovali dobro – kazao je za klupski sajt Dragan Radović, trener Podgorice.

Podgorica je u prvom meču konstantno vodila, a sjajnom igrom u nastavku meča napravila je razliku, da bi na kraju čak stigla do +18. Sada slijedi revanš, gdje Podgorica želi da napravi korak ka istoriji – najboljem rezultatu u istoriji kluba.

-Ne opterećujemo se rezultatom, iako ulazimo u revanš sa prednošću koja nije mala, ali svjesni smo da je Vojvodina kvalitetna ekipa, koja će imati reakciju nakon prvog susreta. Ipak, nama ostaje da igramo svoju igru i da iz te igre dođemo do rezultata koji će nam osigurati prolaz u finale ABA 2 lige – naglasio je Radović.

Podgorica je u ligaškom dijelu osvojila šesto mjesto, imala učinak 8-5, dok je tim iz Novog Sada bio drugi, jer je na 13 utakmica ostvario sam tri poraza, od kojih jedan upravo od Podgorice krajem decembra (77:71). Tim Dragana Radovića bio je ubjedljiv protiv Zlatibora u četvrtfinalu – 113:89 i 100:93. Sa dvije pobjede do polufinala stigla je i Vojvodina protiv Sutjeske (89:84 i 81:70).

-Pokazalo se da nema pravila. Plej-of je nešto što odlučuje momenat, trenutni momenat i sve ono što se dešavalo tokom ligaškom dijela je daleko iza. Protiv Zlatibora smo u oba meča djelovali dobro, nadahnuti tim rezultatima odigrali smo sjajno i protiv Vojvodine u prvom meču, tako da sa dosta optimizma i u dobrom raspoloženju odlazimo za Novi Sad, svjesni šta nas čeka, ali isto motivisani, jer znamo šta donosi ovaj meč – podvukao je Radović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR