14 °

max 14 ° / min 7 °

Petak

26.04.

14° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Umro je Branko Cikatić, legendarni hrvatski tigar

Izvor: Dalmatinski portal/Antonijo Ćatipović

Ostalo

Comments 0

Umro je Branko Cikatić, legendarni hrvatski tigar

Izvor: 24sata.hr

Autor: Antena M

  • Viber

Umro je Branko Cikatić, jedan od najvećih u istoriji, legenda i uzor mnogima koji su krenuli u borilački sport. Potvrdio je tužnu vijest Predsjednik Saveza itajlandskog boksa Mario Franić koji je dugi niz godina bio njegov prijatelj i saborac.

"Branko se dugo borio za život, splet nesrećnih okolnosti doveo ga je prošle godine u vrlo teško zdravstveno stanje, neki su ljekari čak i digli ruke od njega, otpustili ga iz bolnice da kod kuće provede zadnje dane, ali Brankov jaki organizam i ljubav supruge Ivane, kćeri Lucije i Maje te sina Bruna vratili su ga u život. Na žalost ne zadugo", navodi Večernji list.

"Od udaraca mu se stvorili krvni ugrušci"

Sve je počelo u maju 2018, kad je legenda borilačkih sportova primljena na odjeljenje splitske bolnice zbog bolova u potkoljenicama, u kojima su mu se od udaraca tokom karijere stvorili trombovi. Branko je liječen na odjeljenju za kardiologiju, no nažalost, jedan tromb mu je kroz krvotok došao u pluća i prouzrokovao plućnu emboliju.

Branko je bez svijesti prebačen na intenzivnu njegu, gdje mu se stanje dodatno zakomplikovalo nakon što je preko katetera dobio sepsu. Bakterija mu je ušla u urin, potom i u krv, a nakon dugog ležanja dobio je i dekubitus...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR