23 °

max 31 ° / min 20 °

Ponedjeljak

13.07.

31° / 20°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

31° / 19°

Četvrtak

16.07.

31° / 20°

Petak

17.07.

31° / 21°

Subota

18.07.

29° / 21°

Nedjelja

19.07.

32° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antologijski obračun Džordana i Tajsona: Znam da si spavao sa mojom ženom!

Ostalo

Comments 1

Izvor: Sport.blic

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Antologijski obračun Džordana i Tajsona: Znam da si spavao sa mojom ženom!

Majk Tajson i Majkl Džordan su bili vodeći svjetski sportsti tokom tokom osamdesetih i devedestih godina prošlog vijeka.

Leteći Majkl zbog odličnih košarkaških rezultata u dresu Čikago Bulsa koje je vodio šest puta šampionskih prstenova NBA lige, dok je Gvozdeni Majk 1986. postao najmlađi šampion svijeta svih vremena.

Bokser je bio vrlo specifičnog karaktera, nasilan je bio i van ringa te je nekoliko puta bio u različitim obračunima, a sem toga odgovarao je i za silovanje. Jednom se tokom izliva bijesa na Tajsonovom putu našao upravo i Džordan. To je otkrio i čuveni Rori Holovej, bivši Tajsonov menadžer, u svojoj knjizi, a sve se odigralo na rođendanu NFL zvijezde Ričarda Denta 1988.

Poznata manekenka i nekadašnja supruga Majka Tajsona, Robin Givens, je izvor problema, jer je u svojoj ljubavnoj istoriji imala i Letećeg Majka.

- Majk Tajson je sjedio i pio svoje omiljeno piće, a kada se napije, njegovi istinski osjećaji izlaze iz njega. Konobarima sam rekao da mu sipaju vodu jer sam vidio prema čemu sve vodi jer je Majk buljio ka stolu gdje je sjedio Majkl Džordan. Dobacio je Majklu: Hej, misliš da sam glup? Znam da si je*** onu moju kučku. Džordan izgledao kao da je vidio duha, a Majk je nastavio: Znam da si petljao s njom. Meni možeš reći.

Džordan je pokušao da izbjegne incident i jedva je uspio u tome.

- Majkl je očito samo želio da pobjegne. Nije želio da učestvuje u ovom, a Tajson se okrenuo prema Majku Ditki čuvenom NFL treneru i krenuo i njega da provocira.

Holovej se nerado sjeća ove priče kojoj je bio svjedok.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Sloboda

Mislim da nije primjereno anteniM da objavljuje ovakve eksplicitne izjave. Da vas śutra ne bi svrstavali u isti koš sa jeftinim balkanskim tabloidima zbog članka za razonodu. Ostavimo to Vijestima...