12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đoković neće biti deportovan do kraja sudskog procesa

Ostalo

Comments 0

Đoković neće biti deportovan do kraja sudskog procesa

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Vodeći svjetski teniser Novak Đoković neće biti deportovan iz Australije dok traje sudski proces, saopšteno je nakon saslušanja kod sudije Entonija Kelija.

Ministar za imigracije Aleks Houk poništio je danas Đokovićevu vizu, čime je praktično naložio deportaciju, ali su advokati prvog tenisera svijeta najavili žalbu.

Po hitnom postupku zakazano je saslušanje kod sudije Entonija Kelija, koji je u ponedjeljak poništio prvobitnu odluku o oduzimanju vize Đokoviću po slijetanju u Melburn.

Najavljeno je da Đoković neće biti pritvoren do saslušanja, koje bi trebalo da bude održano u 22 sata po našem vremenu u imigracionoj kancelariji.

Đokovićev advokat Nik Vud smatra da je greška ministra što u obzir uzima samo mogućnost da se izazove antivaksersko raspoloženje.

"Protjeraće se čovjek koji je poznat, koji je neznatan zdravstveni rizik, postoji opcija da mu se ugrozi karijera i na tri godine da ne igra ovdje. Ministar ne razmatra kakav će ovo efekat imati sa druge strane, što je nerazumno, on je samo želio da minimizuje antivakserski sentiment", rekao je Vud.

On je naglasio da će tražiti da se poništi odluka ministra.

Vud je istakao da postoji epilog na sudu koji će osigurati da Đoković može da igra u ponedjeljak uveče, ako, kako je rekao, sve prođe po planu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR