18 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

23° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuletić: Zatečen sam, želim da porazgovaram sa Marijom Vuković

Ostalo

Comments 6

Vuletić: Zatečen sam, želim da porazgovaram sa Marijom Vuković

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Atletskog saveza Crne Gore Milorad Vuletić za Antenu M kaže da je šokiran i iznenađen izjavom atletičarke Marije Vuković.

Vuletić navodi da mu nije jasno kako je do te nespretne izjave uopšte i došlo s obzirom na to da je, kako napominje, Crnu Goru uvijek reprezentovala na najbolji mogući način.

"Jednostavno sam zatečen i želio bih sa Marijom da porazgovaram i da nakon toga vidimo o čemu se radi", kaže Vuletić za Antenu M.

Vuletić dodaje da će nakon razgovora sa atletičarkom, predstavnici Saveza razmotriti da li će dvostruka najbolje sportistkinja Crne Gore biti sankcionisana.

"To u najmanju ruku sa nama nema nikakve veze, svi crnogorski atletičari su posebni i imaju svoje pravo da iznose svoje lične stavove. Stavovi koji se tiču države Crne Gore i poštovanje simbola, moraju biti u skladu sa Zakonom i Ustavom ali i sa moralnim normama.

Nakon razgovora sa Vuković, organi Saveza će to uzeti u razmatranje i vidjeti što i kako dalje", poručio je Vuletić.

    

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Zbog jedne nesmotrene šale digla se kuka i motika sve nekakvi dušebrižnici nebojte se živjece CRNA GORA i ostati vjecna veca je uvreda kada jeTRAMP cusnuo duška pa nista

Tačno

@DON QUIJOTE Slažem se da ovo nije slučajno plasirano u javnost, vjerovatno je loša namjera u pitanju, ili prema Mariji (kojoj ovo ništa nije trebalo) ili prema CG, na što treba da naviknemo.

DON QUIJOTE

Morate priznati da je sve ovo jako bljutavo. Da li bi se ovo desilo u jednoj uredjenoj državi koja postuje svoje simbole? Sada se igrate izvinjenjima ali ona nemaju ni smisla ni tezinu jer je emisija radjena u podcastu. Znači: izjava je pustena svjesno. Sramota!