27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorski sportisti u opremi Najk

Ostalo

Tag Gallery
Comments 0

Crnogorski sportisti u opremi Najk

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crnogorski sportisti na međunarodnoj sceni nastupaće u sportskoj opremi marke Najk /Nike/, predviđeno je ugovorom Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) i kompanije Bravera sport Vision/vižn/.

Ugovor su potpisali predsjednik COK, Dušan Simonović i izvršni direktor Bravere Vladimir Veličković i Sport tajma /time/, zvaničnog distributera kompanije Nike za Balkan, Bojan Savić.

Saradnja COK i kompanije sa distribiciju sportske opreme počela je 20. maja 2015. godine, a produžena krajem aprila prošle godine do Olimpijskih igara u Tokiju.

Ugovorom je definisana oprema u kojoj će crnogorski sportisti nastupati na svim takmičenjima pod okriljem COK.

Prvi nastup u novoj opremi imaće na Mediteranskim igrama u Taragoni, krajem juna ove godine.

Simonović je kazao da veliki uspjeh COK što je uspio da najveći sportski brend na svjetu dovede u Podgoricu i Crnu Goru.

"Veliki je uspjeh što smo uspjeli da obezbijedimo našim sportistima takav brend koji će nositi na svim velikim takmičenjima pod pokroviteljstvom COK, kao i na finalu - Igrama u Tokiju. Na neki način to predstavlja iznenađenje za sve nas, iako već dugo sarađujemo sa kompanijom Bravera sport i braćom Veličković koji su najzaslužniji što imamo takav brend", kazao je Simonović.

On je kazao da je očekivao da će crnogorski sportisti imati sjajnu opremu i da će iz korporacije Sport vižn imati dobar saport, ali da će to biti Najk malo je ko očekivao.

"Vjerujem da će naši sportisti, kao i kompanija Najk što je rasla korak po korak, stići do najvećih ciljeva i osvojiti ono najviše u sportu - zlatnu olimpijsku medalju", rekao je Simonović.

Veličković je istakao da je njegova kompanije uspjela da ostvari san i ozvaniči ga potpisivanjem ugovora.

"Crna Gora ima svoj najbolji brend - sport. Svi naši sportisti širom svijeta šalju poruku i pričaju priče o našoj Crnoj Gori. Zato smo odlučili da naša ulaganja budu u crnogorski sport i crnogorske sportiste. Našim sportistima obezbijedili smo najbolje", kazao je Veličković.

On vjeruje da će oprema Najk biti srećna crnogorskim sportistima.

"Srećni smo i jer će naši sportisti nastupiti u najboljoj opremi", rekao je Veličković.

On je kazao da ne bi postojala ni ideja o saradnji sa COK da na njegovom čelu nije Simonović.

"Njega je sreća i sresti, a kamo li sarađivati sa njim. Toliko skromnosti u veličini čovjeka davali su nam snagu i još veću želju da obezbijedimo najbolji brend. Brend jedan za čovjeka broj jedan. Ugovor nije obavezujući i COK nije u obavezi da mora nešto da kupi ili uzvrati. Ugovor je pun ljubavi i poštovanja.", kazao je Veličković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR