9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
F4 Lige šampiona u decembru

Rukomet

Comments 0

F4 Lige šampiona u decembru

Izvor: Mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Jednom pomjerili, drugi put pomjerili i na kraju im dojadilo. Dok se UEFA, Eurolige i ostali muče kako da uklope kalendar za finiš međunarodnih kupova, rukometaši su danas presjekli kao mačem.

Ništa jul, ništa avgust, već se Fajnal for rukometne Lige šampiona igrati u – decembru! I to pred samo novu godinu. Kako je odlučila Evropska rukometna federacija (EHF), mečevi polufinala Lige šampiona će se igrati 28. decembra, a finale dan kasnije. Mjesto odigravanja ostaje isto – Keln.

I završni turnir najboljih rukometaša Evrope je, kao po tradiciji, trebalo da se igra u martu. Pa je pomjeren za drugu polovinu avgusta. A, kada je Vlada Njemačke odlučila da neće biti masovnih okupljanja sve do 31. avgusta, EHF je ponovo morao da mijenja datum turnira.

Da se ne bi stalno okupljali da diskutuju o istoj stvari, presječeno je da se Fajnal for pomjeri za kraj godine. Ostaje da se vidi kako će se stvari odvijati do tada, jer djeluje ovo pomjeranje možda i pretjerano, jer bi to onda značilo i da nova sezona neće početi prije januara.

Ili ako sezona krene ranije, došlo bi se u konfuznu situaciju da timovi dođu na F4 u drugačijim sastavima nego u prethodnom dijelu takmičenja.

Što se tiče F4 Lige šampiona za rukometašice, za sada stoji kao datum odigravanja 5. i 6. septembar u Budimpešti, ali je izvjesno da će i taj datum biti pomjeren. Izvršni komitet EHF će se održati sastanak 24. aprila poslije kojeg će mnogo toga biti jasnije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR