13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost rivale čeka iz drugog šešira

Izvor: zrkb.me

Rukomet

Comments 0

Budućnost rivale čeka iz drugog šešira

Izvor: zrkb.me

Autor: Antena M

  • Viber

Rukometašice Budućnosti biće u drugom šeširu na žrijebu za grupnu fazu DELO EHF Lige šampiona za sezonu 2020/21 koji će biti obavljen 1. jula u Beču sa početkom u 18 sati.

Evropska rukometna federacija (EHF) odredila je sastave šešira za predstojeći žrijeb, pa će nosioci biti petostruki šampion Evrope – mađarski Đer, ruski Rostov Don, francuski Mec i rumunska Ramniku Vlčea.

Osim dvostrukog šampiona Evrope – Budućnosti, u drugom šeširu su još danski Esbjerg, norveški Vajpers i novi tim u elitnom takmičenju – njemačka Borusija Dortmund.

Rivale iz trećeg šešira očekuju ruski CSKA, mađarski FTC, francuski Brest i rumunski CSM Bukurešt, dok su u posljednjem šeširu slovenački Krim, hrvatska Podravka, danski Odenze i njemački Bitighajm.

I u novoj sezoni najkvalitetnijeg evropskog takmičenja nastupiće 16 timova, ali je izmijenjen sistem takmičenja, pa će u preliminarnoj fazi, ekipe biti podijeljene u dvije grupe. Iz svakog šešira, dva tima će biti žrijebana u grupu A, a preostala dva u grupu B.

Timovi iz Francuske, Mađarske, Njemačke, Danske, Rumunije i Rusije ne mogu se sresti u grupnoj fazi.

Po dva prvoplasirana tima iz obje grupe izboriće direktan plasman u četvrtfinale. Timovi plasirani od trećeg do šestog mjesta će igrati plej-of za prolaz među osam najboljih timova u Evropi.

Žrijeb u Beču zakazan je za 1. jul u 18 sati, a može se pratiti na ehfTV.com, YouTube kanalu i Facebook stranici EHF Lige šampiona.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR