11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Roganović bijesan: Nas su natjerali da bez pola tima idemo u Rumuniju, a Šveđani mogu kako hoće

Rukomet

Comments 1

Roganović bijesan: Nas su natjerali da bez pola tima idemo u Rumuniju, a Šveđani mogu kako hoće

Izvor: Pobjeda.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Selektor crnogorskih rukometaša Zoran Roganović razočaran je nakon što je iz Evropske rukometne federacije stigla vijest da su zbog slučajeva korona virusa u reprezentaciji Švedske odgođeni mečevi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, prvobitno zakazani za 6. januar u Podgorici i 9. januar u Eskilstuni.

“Ključa u meni, bijesan sam. Prvenstveno jer smo bili natjerani da bez pola ekipe putujemo na gostovanje Rumuniji u novembru, kao i reprezentacija Bosne i Hercegovine koja je sa 11 igrača gostovala Njemačkoj. Ali kada su u pitanju ,,veće“ reprezentacije, rukometne sile, onda mogu da rade kako hoće”, izjavio je Roganović za Pobjedu.

Roganovića, koji skoro dvije decenije živi u Švedskoj gdje se proslavio kao igrač i počeo trenersku karijeru, začudila je zvanična informacija da je selekcija ,,tri krune“ stavljena u karantin.

“Dugo sam u Švedskoj, vodim tamo i ekipu, i ne postoji takav propis. U slučaju inficiranja korona virusom, osoba ostaje kod kuće, nema karantina za cijeli kolektiv. Čak, onaj koji je tri dana bez simptoma može da se vrati obavezama bez novog testiranja. Malo mi je to čudno, ali tako je kako je. Šveđani proteklih dana nijesu ni pisali o mečevima sa nama, fokusirani su bili na Svjetsko prvenstvo. Gorak mi je ukus, poslije dobrih priprema očekivao sam da odigramo dvije dobre utakmice”, kazao je Roganović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

gost

E jbg tako je to, jaci kaci. No dako do novog termina dozvole publiku u salama, tad bi nam i sanse bile vece! Oba puta smo ih dobili pred punim tribinama, zasto ne bi opet?! Samo hrabro!