9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
RSCG: Zahvalnost Roganoviću i Ševaljeviću za izuzetan doprinos, posvećenost i profesionalizam

Rukomet

Comments 2

RSCG: Zahvalnost Roganoviću i Ševaljeviću za izuzetan doprinos, posvećenost i profesionalizam

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Rukometni savez Crne Gore izražava zahvalnost selektoru Zoranu Roganoviću i kapitenu Vasku Ševaljeviću za izuzetan doprinos, posvećenost i profesionalizam koji su pokazali za sve ove godine od obnove nezavisnosti države do danas, predvodeći sa klupe i na terenu momke koji su nas na najbolji način predstavljali na međunarodnoj sceni.

"Odluku Roganovića da se povuče sa mjesta selektora prihvatamo i poštujemo kao dostojanstven potez, svjesni da je napravio izuzetne rezultate u proteklom periodu, predvodio nacionalni tim na tri velika takmičenja i maltene obezbijedio učešće na svom četvrtom, te stvorio odličnu atmosferu u timu, koja je bila osnov za veliku podršku navijača gdje god je reprezentacija igrala u protekle četiri i po godine", stoji u saopštenju RSCG.

Ševaljević je ugradio sebe u sve najveće uspjehe državnog tima, bio primjer kapitena kako na terenu, tako i van njega, uzor mlađim generacijama i oličenje igrača za koga je dres sa državnim grbom – svetinja.

"Uz zahvalnost za sve što su uradili za crnogorski rukomet, Roganoviću i Ševaljeviću želimo mnogo uspjeha na ličnom i profesionalnom planu, u nadi da će u narednom periodu biti prilike da svoje veliko znanje i bogato iskustvo ugrade u razvoj našeg rukometa", poručili su iz RSCG.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

MARA

NARAVNO,CESTITKE SVAKOM IZ REPREZENTACIJE.KAD SU SE KVALIFIKOVALI,GOVORILI SMO,TO JE RAVNO MEDALJI.SAD SMO IZ FOTELJA NEZADOVOLJNI NJIHOVIM ZNOJEM I IZGARANJIMA.OD MENE,MOMCI,CESTITKE!SA TOLIKO IGRACA NEKI NE BI NI KVALIFIKAVIJE PROSLI.

Bojana ne važi

Roganović sportski dao ostavku. Bojana 3-4 godine najgori rezultati u žen. rukometu za Budućnost. Nikog ona ne ferma kao da ne postoji RSCG