14 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vujović: Ciljevi su i dalje veliki

Rukomet

Comments 0

Vujović: Ciljevi su i dalje veliki

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crnogorski rukometaš Branko Vujović vjeruje da reprezentacija ima prostora da poboljša svoju igru, što će probati da napravi tokom EHF sedmice, odnosno test mečeva protiv selekcije Gruzije.

“Sigurno da ima dosta prostora za napredak. Čak i vrhunske ekipe, kao što su Danska i Francuska, imaju prostora za napredak, a tek mi. Mislim da treba da popravimo određene stvari kao što je strpljenje u pojedinim momentima, da ne šutiramo ishitreno, da do šanse dolazimo uz više igre, to su neke stvari na koje treba da obratimo pažnju”, kazao je desni bek “lavova”.

Ovaj dvomeč poslužiće “lavovima” kao dobra priprema pred majski baraž za plasman na SP. Protivnik Crne Gore biće bolji iz dvoboja Italija – Belgija.

“Nemamo mnogo vremena niti znamo sa kim igramo da bi se adekvatno pripremili, ali možemo malo više pažnje da obratimo na nas. Ciljevi su i dalje veliki kao što su i do sada bili, bez obzira protiv koga budemo igrali ići ćemo na pobjedu i da se kvalifikujemo na Svjetsko prvenstvo” poručio je Vujović.

Za ljevorukog bombardera veliko interesovanje je pokazao Dinamo Bukurešt i vjerovatno će se Vujović na ljeto iz njemačkog Hanovera preseliti u glavni grad Rumunije.

“Ostalo je da se klubovi dogovore. Ako se oni dogovore najvjerovatnije bih išao u Bukurešt. U Njemačkoj mi je malo teže bilo da se prilagodim tom sistemu, koji je drugačiji nego u Poljskoj. Međutim, svakako da mi je značilo iskustvo igrati u najboljoj ligi na svijetu. Vidjećemo što će biti dalje”, zaključio je Vujović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR