21 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opština Bar - Međunarodni rukometni kamp "JR4" 2024

Rukomet

Comments 0

Opština Bar - Međunarodni rukometni kamp "JR4" 2024

Autor: Antena M

  • Viber

U Opštini Bar potpisan ugovor o suorganizaciji drugog Međunarodnog rukometnog kampa „JR 4“ proslavljene crnogorske rukometašice Jovanke Radičević.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević je kazao, dodaju u saopštenju Opštine Bar, da predstavlja posebnu čast što dolazi do nastavka vrlo uspješne saradnje nakon što je prošle godine upravo u Baru otvoren prvi rukometni kamp „JR 4“ ističući da se pozitivni efekti ne reflektuju samo na sport već će itekako pozitivan doprinos dati turističkoj sezoni imajući u vidu da se kamp organizuje na samom njenom početku.

Raičević je, navode, istakao da posebno raduje činjenica da će barska djeca moći da učestvuju u kampu gdje će steći dragocjena znanja i iskustva i dodao da su neki od najznačajnijih rezultata i medalja skovani upravo na pripremama u Baru.

„Želim da se zahvalim Opštini Bar, suorganizatoru mog drugog Međunarodnog kampa, na čelu sa predsjednikom Dušanom Raičevićem. Zadovoljstvo mi je što nastavljamo saradnju. Prošle godine sam prvi put, u ovom gradu sporta, organizovala svoj prvi međunarodni kamp, a sada se sve to nastavlja i jako se radujem zbog toga.", kazala je Radičević.

„Vjerujem da će iz godine u godinu broj djece samo rasti i vjerujemo da će se jednog dana neka od mojih djevojčica naći u dresu reprezentacije Crne Gore.“ – zaključila je ona.

U saopštenju barske opštine kažu da je kamp je sportsko-edukativnog karaktera i namijenjen je talentovanim djevojčicama koje se bave rukometom, uzrasta od 12 do 18 godina.

"Polaznice će i ove godine biti u prilici da usavršavaju svoje rukometne vještine koje će pružiti visokokvalifikovani rukometni stručnjaci, ali i da pohađaju razne obuke i radionice u oblasti sporta, psihologije, zdrave ishrane, borbe protiv nasilja, zabrane korišćenja nedozvoljenih supstanci i sl. Program obuhvata i zabavno-edukativne aktivnosti, izlete i druženja. Kamp će biti organizovan u periodu od 17. do 23. juna", naveli su iz Opštine Bar.

Sastanku su, dodaju, prisustvovali i predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezic i sekretar Sekretarijata za sport i mlade Goran Simić.

Na sastanku je, kako kažu, zaključeno da je organizovanje Kampa po drugi put u našem gradu potvrda zajedničke posvećenosti pružanju izuzetnih prilika za usavršavanje mladih sportskih talenata, ali i podsticanje prijateljstva među djecom, poštovanje različitosti i razvoja timskog duha i saradnje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR