14 °

max 21 ° / min 13 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rukometni skandal, Vujovićev igrač udario delegata, meč prekinut

Rukomet

Comments 0

Rukometni skandal, Vujovićev igrač udario delegata, meč prekinut

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Prvi ovosezonski derbi u Ligi za prvaka Hrvatske između Neksea i Zagreba, koji se igrao u Našicama, prekinut je sedam sekundi prije kraja prvog poluvremena nakon što je igrač domaćeg tima Marko Bezjak srušio delegata Antu Josića.

Slovenački rukometaš je u prolazu udario ramenom u leđa delegata, kojem je u svlačionici ukazana pomoć. Zagreb je u tom trenutku vodio rezultatom 16:9.

Do incidenta je došlo dok su igrači Neksea protestovali zbog odluke sudija Juranovića i Mrvice, koji su poništili pogodak Fahrudina Melića i umjesto toga dosudili sedmerac za domaće. Iz Neksea su i ranije protestovali nakon pojedinih odluka arbitara, a poludio je i trener Veselin Vujović, prenosi Index.hr.

Josića su doktori odveli u svlačionicu kako bi mu ukazali pomoć, a pola sata nakon incidenta zvanični spiker objavio je da je susret i definitivno prekinut.

Utakmica se boduje za šampionat Hrvatske, a titulu će osvojiti tim koji prvi osvoji šest bodova. Ekipa koja bude bolje plasirana u Ligi za prvaka steći će pravo domaćinstva u odlučujućoj utakmici.

Kako je meč u Našicama završen napadom na službeno lice jasno je da će najvjerovatnije pobjeda biti dodijeljena Zagrebu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR