14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gojković: Preuzimam svu krivicu

Vaterpolo

Comments 1

Gojković: Preuzimam svu krivicu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković preuzeo je krivicu za loš rezultat na Svjetskom šampionatu u Kvangdžuu. “Ajkule” su eliminisane u osmini finala, nakon što je Australija bolje izvodila peterce.

“Nismo došli ni da bismo igrali četvrtfinale, već je bila želja da idemo do samog kraja. Nismo igrali loše, ali ne mogu reći i da smo igrali dobro. Posebno u u ključnim momentima u sve tri utakmice. Neuspjeh je i tako ga moramo označiti. Htjeli smo više, ali ne mogu da zamjerim momcima, koji su bili motivisani, imali smo i odličnu atmosferu. Ako je neko kriv, ja preuzimam svu krivicu. Ja sam morao da biram rješenja, momci su dali sve što su imali. Ne možemo da budemo zadovoljni. Slijedi analiza i da se onda okrenemo budućnosti, jer Crna Gora ima mnogo obaveza u narednom periodu”, rekao je Gojković.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

kotoranka

Postovani gospodine Gojkovicu, dajte ostavku, kao sto je svojevremeno uradio Ranko Perovic. Mada je imao vise uspjeha i osvojenih medalja. Ostavite se "analiza i pogleda u buducnost".