14 °

max 14 ° / min 7 °

Petak

26.04.

14° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Primorac od sjutra na kvalifikacionom turniru za Eurokup

Vaterpolo

Comments 1

Primorac od sjutra na kvalifikacionom turniru za Eurokup

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Vaterpolisti Primorca otputovali su rano jutros za Hrvatsku na turnir druge runde kvalifikacija za Eurokup koji se igra od 4. do 6.decembra u Zagrebu.

Kotorani će u prvoj utakmici, zakazanoj za sjutra u 19 sati, za rivala imati domaćina turnira HAVK Mladost, dok će sljedećeg dana, takođe u 19 sati, snage odmjeriti sa mađarskim Egerom. Italijanska ekipa Trst odustala je od kvalifikacija. Prve dvije ekipe sa turnira plasiraće se u narednu fazu takmičenja.

"Konačno ćemo zaigrati u punom sastavu. Mislim da imamo priliku da se kvalifikujemo u drugu rundu takmičenja. Odlučujući meč igraćemo protiv Egera, jer je Mladost favorit na ovom turniru. Dobro smo se spremili, i sve ono što smo odradili u proteklom periodu dajem nam nadu da možemo do pobjede protiv Mađara", poručio je kapiten Marko Gopčević. 

Na spisku Primorca su: Aleksandro Kralj, Alen Islamović, Marko Gopčević, Damir Crepulja, Aljoša Mačić, Ashworth Gene Molthen, Gabriel Sojo Da Silva, Miroslav Perković, Neđo Baštrica, Danilo Adžić, Dušan Matković, Vuk Drašković, Đorđije Stanojević i Mlađan Janović.

Pored trenera Sandra Sukna, u stručnom štabu su i treneri Vido Lompar i Miodrag Matković. Sa ekipom je otputovao i sportski direktor VPK “Primorac” Antonio Petrović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

back 2 back

Srecno & Hvala vam puno sto nas cinite srecnim!