14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sava osiguranje novi sponzor VPSCG

Vaterpolo

Comments 0

Sava osiguranje novi sponzor VPSCG

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kompanija Sava osiguranje novi je sponzor Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore (VPSCG). Ugovor je potpisan na četiri godine.

Potpisali su ga predsjednik VPSCG dr Đuro Marić i izvršni direktor kompanije Sava osiguranje, Nebojša Šćekić.

Marić je, nakon potpisivanja ugovora, kazao da je Sava osiguranje kao društveno odgovorna kompanija pokazala spremnost da stane iza Vaterpolo plivačkog saveza i na taj način podrži najtrofejniji crnogorski sport.

"Pred nama je godina puna izazova za naš sport, u kojoj smo uspjeli da četvrti put izborimo plasman na Olimpijske igre. Mi smo jedina crnogorska selekcija kojoj je to uspjelo da učestvuje na svim Igrama od obnove nezavisnosti", kazao je Marić.

On se zahvalio vaterpolistima i stručnom štabu na plasmanu u Tokio, navodeći da se nada da će i rezultat na Igrama biti respektabilan i na ponos svih nas. Govoreći o novom sponzoru, Marić je istakao da je kompanija Sava osiguranje praktično samoinicijativno prišla Vaterpolo savezu.

"Pokazala je spremnost da nas podrži iako svjesni činjenice da mi nijesmo profitabilan sport i da su naše obaveze velike. Na korektan način pripremili su ugovor koji će trajati četiri godine, zaključno sa Igrama u Parizu", rekao je Marić.

Šćekić je podsjetio da kompanija na čijem je čelu, dugo prisutna u Crnoj Gori i da se trudi da bude društveno odgovorna.

"Do sada je fokus bio na najmlađim kategorijama. Trudili smo se da naša pomoć ide u nekomercijalne sportove, gdje je sportski duh posebno izražen bez prevelikih komercijalnih usmjerenja", kazao je Šćekić.

On je podsjetio da su VPSCG i Sava osiguranje i ranije imali saradnju i da je kompanija čiji je izvršni direktor trudila da pomogne sitnijim sponzorstvima.

"Sada su se stekli uslovi da na višem nivou pomognemo. Ponosan sam i zadovoljan sam, što smo uz naš najuspješniji sport. Nadam se da će saradnja rezultirtati još boljim rezultatima Vaterpolo saveza. Svi smo vaši navijači, svi vas podržavamo", zaključio je Šćekić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR