19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Oglasio se VPSCG o slučaju Ukropina

Vaterpolo

Comments 0

Oglasio se VPSCG o slučaju Ukropina

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore se oglasio nakon što je u javnost izašla informacija da je naš reprezentativac Aleksa Ukropina pao na doping testu.

Iz Saveza poručuju da “uzimajući u obzir činjenicu da je postupak, do momenta oslobođenja od odgovornosti ili izricanja kazne, proglašen strogo povjerljivim od strane Međunarodne antidoping agencije, VPSCG nije smio da obavijesti javnost o ovom slučaju”.

“Svi reprezentativci dobro znaju da imaju i odgovorne i stručne osobe sa kojima u bilo koje doba, dana ili noći, mogu da provjere, smiju li ili ne da konzumiraju bilo koji lijek, kao i da ih je medicinski tim i savjetovao i edukovao po svim ovim pitanjima.

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore (VPSCG) u vezi doping testa vaterpoliste Alekse Ukropine može samo da potvrdi da postoji kršenje antidoping propisa, a koji mu je uzorkovan u danima pauze nakon Evropskog, a prije početka priprema za Svjetsko prvenstvo u Dohi.

Uzimajući u obzir činjenicu da je postupak, do momenta oslobođenja od odgovornosti ili izricanja kazne, proglašen strogo povjerljivim od strane Međunarodne antidoping agencije, VPSCG nije smio da obavijesti javnost o ovom slučaju."

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR