14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nož, žica, Srebrenica !?

Izvor: Screenshot RTCG

Stav

Comments 6

Nož, žica, Srebrenica !?

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković (preuzeto sa Fejsbuk profila)

"Nož, žica, Srebrenica" je fašistička poruka užasa, koja ne tako rijetko osvane na zidovima i pločnicima u Crnoj Gori i ledi krv u žilama svakog normalnog građanina jer ga podsjeća na prvi i najveći genocid poslije drugog svjetskog rata, izvršen nad muslimansko - bošnjačkim stanovništvom ovog malog grada u Bosni i Hercegovini.

Jučerašnje negiranje genocida u Srebrenici i negiranje legitimiteta međunarodnog suda pravde u Hagu, od strane ministra pravde u vladi Zdravka Krivokapića, doživio sam upravo kao afirmaciju poruke ovog strašnog grafita koji nas podsjeća na svo zlo i izopačenu svirepost onih koju su izvršili ovaj strašni zločin.

Lično, nemam dilemu da istovjetno mišljenje imaju i premijer Krivokapić i svi ministri u njegovoj vladi koje je izabrala svetosavska Srpska crkva jer je to sastavni dio njene ideologije i njenih svjetonazora.

Sada nam mora biti jasno koju "slobodu" su nam donijeli ovi oslobodioci, i koji je karakter njihovog poimanja demokratije i građanskog društva.

Koliko god isto mislili, jedini način da speru ovu bruku i sramotu sa države koju vode, da opstanu kao vlada i spasu i ono malo duše što im je ostalo je da premijer, odmah razriješi svog omiljenog ministra pravde kojem ovdje ni ime ne pominjem iz svih higijenskih i estetskih razloga.

Ćutanje prvog čovjeka parlamenta u čijem domu je izrečen ovakav užasni stav je opasno koliko i poruka koju je izrekao nepomenik.

Ostanak vicepremijera u ovakvoj vladi, prevazilazi i samu izdaju nacionalnih i državnih interesa ove zemlje, koju je već izvršio.

Smrt fašizmu, sloboda narodu !

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Deni

Smrt fazismu, sloboda Crnogorcima!

Drena

Svaka vam cast jratko i jasno!!! Svi oni tako misle jer je to stav spc ine bi ti oni od toga ni mm. Cudo i jad nas je snasao!! Svaki dan sve veca bruka, sramota zbog regiona kakvi smo. Nijemojavlada- moramo rusit vladu

Senad

@mr Prvi čivjek je u Parlamentu kada je bio prijedlog da se stavi tačka dnevnog reda Srebrenica JAVNO rekao samo da se ta tacka ne stavi na dnevni red i dobije šansu za usvajanje : "Jeste,bio je genocid u Srebrenici ali to pitanje smo "riješili" i ne treba da imamo inflaciju rezolucija".