15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija Srpskoga sveta

Stav

Comments 4

Policija Srpskoga sveta

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Adnan Čirgić

Nakon hapšenja Cetinjanina Nena Kaluđerovića te saslušavanja još nekoliko časnih momaka s Cetinja, koja su ostala izvan očiju javnosti, kojima crnogorska policija Srpskoga sveta pokušava nametnuti optužbe za terorizam, komandovanje pokretom otpora i slično, ta policija pokušava slične optužbe napakovati najpoznatijemu crnogorskom građanskom aktivisti Saši Zekoviću.

Kao što su se protivzakonito 4. i 5. septembra stavili u službu vjerske organizacije tuđe države, pritom brutalno suzavcima, raznim hemijskim sredstvima, bagerima i gumenim mecima razgoneći mirno okupljene građane, tako sad žele protivzakonito - uprkos odluci cetinjskoga Tužilaštva - nastaviti hapšenja i saslušavanja učesnika mirnoga građanskog protesta, koji su se na Belvederu oduprli krvoproliću koje je htjela izazvati crnogorska vlast zloupotrebom policijskih snaga i angažovanih kriminalnih struktura koje su naoružane do zuba bile smještene u Cetinjskom manastiru i oko njega.

Mi što smo bili na Belvederu tvrdi smo svjedoci da ni Neno Kaluđerović ni Saša Zeković ni ostali koji su saslušavani u policiji i tužilaštvu nemaju s terorizmom niti komandovanjem tobožnjim terorističkim akcijama - ništa!

Teroristi su toga dana ispaljivali suzavce, gumene metke, vozili bagere kojima su uništavali privatnu imovinu te naoružani pozirali u manastiru i oko njega.

Ako su Neno Kaluđerović, Saša Zeković i ostali hrabri momci koje policija i tužilaštvo ovih dana progoni - teroristi i komandosi, onda smo teroristi svi koji smo toga dana bili na Belvederu i Adžića krivini.

Prije no se ova vlast opet odvaži na hapšenja, morala bi od svoga beogradskoga baba Vučića tražiti donaciju da obnovi Jusovaču, Bogdanov kraj, Grmožur i ostale stare zatvore jer postojeći zatvorski kapaciteti u Crnoj Gori ne mogu zadovoljiti potrebe da se zatoči ovolika sila terorista koji slobodno defiluju po Crnoj Gori i predstavljaju prijetnju Crnoj Gori kao pokrajini Srpskoga sveta.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Odgovor

@Márquez a kad ce da PRODJE! Kakvi potezi treba da budu kod nas Crnogoraca pa da se opet lijepo pozdravljamo! Prodata je Crna Gora!

Márquez

Pozdrav Adnane. Kada ova nečast i nečist ode zauvijek sa vlasti na ulici se nećemo pozdravljati sa "zdravo" i "dobar dan", nego - DA JE VJEČNA!!! Po tome ćemo se raspoznavati.

BELVEDER

Samo strpljivo braćo Crnogorci! Dolazi potonja ura srpskom svetu. Padaju na svim frontovima, od Vučića do Mandića, a posljednji udarac će im zadati Vaseljenski Patrijarh kada poništi Tomos SPC-u kako bi priznao autokefalnost makedonske i crnogorske pravoslavne crkve!!! A onda, litijaši da vidimo čije su svetinje!!!!!