11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ne gase se baklje istine

Stav

Comments 7

Ne gase se baklje istine

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Jadranka Selhanović

Ovih dana pade kiša. I malo zahladi. Dobro je. Valjda će i opasnost od požara proći. Jer ih ovog ljeta bi baš mnogo. Raznih.

Što slučajnih što namjernih. I taman pomisliš prošlo je, kad sa tv ekrana čuješ povik: Gasiiii! I uvijek viče isti. I uvijek isto. Gasi pa gasi. Pogledaš, oslušneš, niđe vatre. Niđe požara. I što možeš da zaključiš? Ništa drugo do: Ovome nešto jako gori. Kako ono kažu, pod nogama. Pa stalno vatru vidi. Sve su prilike i sebe u njoj.

A vatra, ova njegova, nije ona: Eto, gore gore gore. Ne brine njega ta paljevina. Barem nas u to ubijedi ljetos. Ono kad spriječiše dolazak kanadera iz Hrvatske. Kad ga vratiše s pola puta. Druge vatre more njega. One što gore kao baklje istine. One, što se nikada ne gase. I ni sa čim. No, traju od davnih doba. Do današnjih dana.

E, taj bi plamen on da gasi. Ta mu vatra smeta. Pa prijeti i strah sije. A, sve od ličnoga straha. Prevelikog. Pa spas sebi u povici traži: Zabranjuj Pobjedu, gasi Antenu M, isključuj Gradsku, tuli Analitiku, CdM, Aktuelno, M portal...

Gasiiiiii, vika velja ali uzaludna.

Jer, baklje istine niko ne ugasi.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

PG

Bravo Jadranka, bakljo podgoricka. Zivjela nam!

dobronamjerni

Bravo Jadranka! U pravu si, kao i uvijek. Da postojite samo ti i još nekoliko vas koji uporno i uspješno palite te baklje istine, bilo bi im dovoljno da ih ne mogu ugasiti. Nadam se da ih ima i mnogo više, pa još i nas koji vas podržavamo, te im namjera da ugase Crnu Goru osuđena na propast.