10 °

max 11 ° / min 9 °

Utorak

06.12.

11° / 9°

Srijeda

07.12.

13° / 10°

Četvrtak

08.12.

12° / 10°

Petak

09.12.

13° / 10°

Subota

10.12.

13° / 12°

Nedjelja

11.12.

13° / 10°

Ponedjeljak

12.12.

9° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Intervju s manijakom

Izvor: Danas/Miroslav Dragojević

Stav

Comments 1

Intervju s manijakom

Izvor: Danas

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Marko Vidojković

Nova najveća zvezda srpskog antidruštva je silovatelj povratnik, koji je pušten iz zatvora i sada luta beogradskim ulicama, dok građani, mediji, a valjda i policija, prate svaki njegov korak, čekajući da ponovi zločin i bude osuđen na doživotnu robiju.
 

Ime mu neću pominjati, jer lik je odslužio kaznu, a očigledno je spreman za novu, iako tvrdi da mu se zločini više neće ponavljati.

Da je ovo iole normalna država, takva osoba bi bila pod neprekidnim nadzorom tužilaštva i suda, a zarad opšteg, pa i njegovog dobra, mogla mu je biti izrečena i mera držanja u medicinskoj ustanovi zatvorenog tipa, takozvanoj ludnici.

 
On, ipak, baza ludnicom otvorenog tipa, pod nazivom Beograd, slikaju ga gde god da se pojavi, čak ga je pre neki dan u „devedeset petici“ slikala i moja školska drugarica.

Ovo je izopačenoj, perverznoj i manijačkoj vlasti leglo kao budali šamar, jer manijak na slobodi kojim se bave svi, tako lepo sakriva diplomatska saplitanja i posrtanja našeg pijanog firera, a pitanja „Hoću li biti sledeća?“ odnosno „Hoće li mi sestra / ćerka / žena biti sledeća?“ savršen su recept da zaboravite da su pitanja „Kad će vlada?“, „Koliko se zadužujemo?“ „Ko je šef mafije?“, „Gde su dva minuta sa naplatne rampe“ i mnoga druga, ikada postojala.

Manijak pod opštim nadzorom nije bio sam po sebi dovoljan, već je vlast odlučila da ga iz ludnice otvorenog tipa, privremeno premesti u ludnicu medijskog tipa – Informer, gde će ovaj dati intervju.

Od intervjua sam, na internetu, nabasao na deo kada manijak, na pitanje novinarke „Kako se odbraniti od silovanja“, odgovara najpre sa „Nikako“, ali zatim daje „drugarski“ savet žrtvama, da je u takvoj situaciji najbolje opustiti se i silovatelja zamišljati kao svog muža ili dečka.

Već ova izjava dovoljna je za odvođenje u pravu ludnicu, ali se, naravno, ništa nije desilo, jer režimu manijak na slobodi savršeno odgovara. Jedino ne odgovara Beograđankama, koje se pitaju kad će mu ponovo kvrcnuti da nekoj od njih „glumi“ muža ili dečka.

Opravdano besne žene i pojedini muškarci (ne i desničari, oni smatraju da su žene odgovorne za sopstvena silovanja) okupile su se ispred redakcije Informera, gde su Dragana J. Vučićevića bezuspešno pokušale da operu vodom, a popio je usput nekoliko psovki i jednu „šimiku u bulju“.

DJV je pravdao intervju novinarstvom. Kaže, isto bi uradili i BBC i CNN.

Predlažem da urednik Informera ode malo dublje u istraživačko novinarstvo, stavi periku na glavu, obuče suknju i štikle, nađe manijaka, počne da ga prati, šapućući mu: „Ja ne bih da mi glumiš muža.“

Ukoliko upali, silovatelj će udariti recku, potrebnu da završi iza brave doživotno, a DJV o svom iskustvu može da napiše reportažu za Pulicera.

Dotad, dame, peper sprej čvrsto u šaci ili u džepu. Nikako u tašni.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Oscar

Marko dobro si predložio na kraju, mada bi bolje bilo da je kao u Americi liberalnija nabavka oružja....a DJV radi što mu dio Službe kaže, sve u cilju opstanka pičkoustog na vlasti.....