22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Blues poplave Raonića

Izvor: Mara Babović/Pobjeda

Stav

Comments 0

Blues poplave Raonića

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Srđan Čović

Saopštio je da je gledanost TVCG1 20,98 odsto, TVCG2 5,89, a Parlamentarnog kanala koji uglavnom emituje reprize političkih emisija, pokoju premijeru o životu parlamentaraca i muziku, i to sve od 10 do 22 – rekordnih 5,89. Treba zaista biti idiot i povjerovati u ovakve podatke.

Trebalo mi je dva dana da saberem misli, da vidim kad sam posrnuo, a i RTCG zajedno sa mnom.

Ipak je od 1998. prošlo mnogo vremena, pa se pored skromnih, a možda i pristojnih neaneksiranih plata, nakupilo i nekih padova, grijehova ili čega god što pravednik Raonić i njegovi nepotpisnici teksta ubačiše u saopštenju o mutnoj vodi.

U autoindulgentnom presabiranju – budući da sam ateista – izbacio sam sve psovke i đavolje misli upućene prema mantijašima koji Duha Svetog prodaju licemjerno taman kao Boris Raonić ljudska prava.

Elem, prva inicijativa na mjestu rukovodioca Sektora proizvodnje programa TVCG bila je izrada softvera za vođenje arhiva. Plate su kasnile tri mjeseca. Prosjek je bio 250 eura. Nijesmo imali milione i električne kamione. Preskočili smo tender. Inženjer Milinković je napravio softver. Nagrada, nepunih 100 eura varijabile. Softver se i danas koristi.

Onda me je bivše rukovođenje vratilo u 2013, kada sam smijenjen sa mjesta rukovodioca Sektora proizvodnje, poslije 2012. godine – rekordne po produkciji u TVCG. Oni koji su tada zaigrali i danas obećavaju bolju budućnost, samo da se još malko digitalizuju.

A 2018. sam zamijenjen sa mjesta šefa kabineta generalnog direktora, kada je državotvorni PINK M branio Crnu Goru od Andrijane Kadije i Vladana Mićunovića. To je bilo ubistvo institucija sa predumišljajem. Poslije su krenule litije i poplava dugostudirajućih talenata i plagiranih diploma i doktorata u institucijama.

Raonićev Milan Radović je tada iskazivao veliku zabrinutost za procese.

Ako je ovo posrtanje, posrnuću opet.

Nego, tajming ove opšte nervoze i dijeljenja novih rješenja možda je uzrokovan time što sam podnio krivičnu prijavu 9. novembra ODT-u protiv Veselina Drljevića, Borisa Raonića i N. N. članova Savjeta RTCG koji su kršili i Zakon o nacionalnom javnom emiteru, Zakon o radu, Zakon o sprečavanju korupcije i KZCG u dijelu zloupotrebe službenog položaja. Sve je tamo potanko objašnjeno, pa je period prije 1. juna 2023. pokriven događajima od jula 2021, početka izbora za generalnog u avgustu 2021, uključujući sva kršenja zakona i administrativne brljotine Drljevića i Raonića.

Uz to, 24. novembra poslao sam pismo direktorici TVCG u kojem je obavještavam da njen medij, TVCG, Raonić koristi za plasiranje laži.

Dakle, pismo:

I dalje poštovana Marija,

Pišem ti neformalno pismo sa veoma službenim podacima.

26. oktobra smo dogovorili nastavak saradnje uz analizu podataka koje ja mogu da dobijam iz Ipsos sistema.

Mjesec prođe, ali statistika nikad. Sastanak nije zakazan, ali moja profesionalna pozornost je kao i uvijek spremna.

Tako sam zamijetio da je Boris Raonić 4. novembra zloupotrijebio sve medije RTCG, uključujući i TVCG, za koju si ti odgovorna.

Saopštio je da je gledanost TVCG1 20,98 odsto, TVCG2 5,89, a Parlamentarnog kanala koji uglavnom emituje reprize političkih emisija, pokoju premijeru o životu parlamentaraca i muziku, i to sve od 10 do 22 – rekordnih 5,89. Treba zaista biti idiot i povjerovati u ovakve podatke.

Do njih se došlo tako što je Raonić konsultovao svoj izvor iz M-tela koji nemaju uzorkovanje, već mjere gledanost na svim risiverima. To i nije toliko ozbiljna statistička greška.

Problem je u tome što njihov scope (obuhvat) koji im čini statistički uzorak čine: Parlamentarni kanal, Vijesti, TVCG1, TVCG2, Prva, Pink, Gradska, Nova.

Znači, u ovome obuhvatu niko ne gleda Arene, Sportklub, RTS, HRT, nesretni HAPPY, Adriu, ATV, RTNK, filmske kanale.

Dakle, Boris Raonić laže.

Boris Raonić obmanjuje javnost. Boris Raonić koristi tvoj medij za sve to.

Nemoj sumnjati, mada za to nemam statističke podatke, i da je tvoj VD status u igri za njegovo produženo trajanje u ovoj Kući. Ako nas veliko slovo može sledovati.

Sve informacije koje ti prosleđujem možeš koristiti po sopstvenom izboru.

Ja ću ih svakako koristiti.

Odgledaj večeras u 20 h intervju na TV E. Branim javni interes.

Tabela stvarne gledanosti za oktobar je u prilogu.

I dalje srdačno,

Điđa

Izbacio sam nekoliko subjektivnih redova koji govore veoma precizno o razlozima profesionalnog i inog posrnuća Raonića. Da se ne uznemiravaju čitaoci.

Marija Tomašević ipak nije dozvolila da Raonićeva lažna statistika ide u etar 27. novembra. Sasvim korektno. I odgovor na pismo je bio sasvim profesionalan.

Ali se zato opis uspjeha u danima slavlja kretao od ,,naročito se ističe“ do 400 sportskih prenosa u interpretaciji Marije Tomašević (tačno) do 1000 prenosa u Raonićem privatizovanom Linku, svojevrsnom vašaru taštine i laži.

Ako je neko posrnuo manje od mene, neka prvi bači – aneks. Ovo naročito važi za one mučenike koji saslužuju Raoniću i Drljeviću da posrnu manje nego što im talenat dozvoljava. Ipak, neki su se dohvatili ličnih mejlova u kojima iskazuju neslaganje sa Raonićevom pravnom dogmom koja krši zakone. Kada dođe

SDT, može i to šaputavo mišljenje da izgleda suradljivo i pokajnički.

Ovaj put neću opterećivati čitaoce sa narativima od 26. jula 2021. godine kada je najplaćeniji menadžer svih javnih servisa htio da ostvari saradnju (kao član SAEM), ali i da upozorava i daje ponude koje se ne mogu odbiti (kao freški nelegalni gendir) 23. septembra 2021. godine. To mora prvo čuti tužilac.

Ne poplavljuje arhiva da se skvase dokumenti, no da svaka zvjerka nađe svoju kaljugu.

Boris Raonić je nezakonito došao u RTCG. Boris Raonić je nezakonito rukovodio RTCG-om.

Evropska komisija je zabrinuta zbog kriminalne istrage.

Boris Raonić će napuštiti RTCG mehanizmima države Crne Gore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR