14 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bušilice i pomirenje

Stav

Comments 0

Bušilice i pomirenje

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Petar Pesterović

Đe su bušilice, kriknuo je doktor Drljević, na zasijedanju Savjeta -  nije to najlon da nestane. Naćeraćemo one koji to misle da otpišu da pronađu.

Blago kući sa takvim domaćinom, uskliknuće neupućeni puk. Jer doktor Drljević je zvanično prva glava RTCG koja brine o njenoj reputaciji, poslovanju i na kraju, ali ne najmanje važno... bušilicama.

Ovo je samo jedna od epizoda koja se dešavala u prošloj sedmici, a čiji je voljni ili nevoljni, posredni ili direktni učesnik bio Drljević. Doktor Veselin.

Sedmica je počela sa emisijom Naglas đe su svi prijatelji predsjednika savjeta i pomirenja, a zaborava 1924, bili toplo preporučeni da daju svoje mišljenje, što šumarsko, što penzionersko o zločinu u Šahovićima. Ukratko, zulum je trajao vjekovima, dolina je plodna, neko je ubio lokalnog sertifikovanog kabadahiju nove vlasti. Dakle, akcija. I prije toga je pogranično područje bilo puno nemilih događaja, žarilo se, palilo, ubijalo... sad je mirnodopsko doba, ali... Vraneš je plodan.

Zato ćemo da se mirimo na premisama NVO DRUŠTVA za istorijska istraživanja. Uopšte NVO je strašna forma za reviziju istorije, relativizaciju vladavine prava, borbe protiv dopinga. I teorijskoj pacifikaciji oslobađanja plodnih dolina, na bazi minulog viševjekovnog zuluma. Doktorski je to smišljeno. Možda i rektorski.

Kažu da je doktor imao svoje mišljenje i povodom skoka odbrambenog igrača u produžetku prvog poluvremena. On misli da to nije dobro za sport. Namještanje ishoda, naravno.

I tako dolazi petak, đe je Savjet kojim rukopolaže Drljević odobrio nabavku opreme i studija nelegalnom direktoru i njegovoj kupoholičarskoj ekipi koja je riješila da potroši sve novce, jer se pare moraju potrošiti, a oprema je fenomenalna. Sve u svemu, Drljevićev savjet je dvostruko nelegalnom direktoru od 1. juna 2023. odobrio skoro 1,5 miliona eura na ime nabavki. Za proširenje produkcije.

Za tenderisanje studija i tandarisanje stare opreme i razuma.

Jer ako je insan uvijek na gubitku, plagijatori su uvijek na dobitku. Tuđeg.

Dno dna, pjevao je Balašević. Ima on u opusu i Bezdan.  

A doktorov savjet je u velikoj brizi i za gramofonske ploče. Sa rupama.

Zbilja, ko to buši RTCG?

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR