13 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spodoba!!!

Izvor: Autor: Časlav Vujotić

Stav

Comments 2

Spodoba!!!

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Jadranka Selhanović                                          

Biće da je tražio po rječniku. Da nađe  odgovarajući izraz. Da je sa njim što bolje nagrdi. Da joj jednom jedinom riječju kaže da je: „nakarda, nakaza, rugoba, čudovište, monstrum“.... I nađe je. I „junački“ je izgovori. Pred svim članovima Savjeta RTCG. Od kojih smo jedan reagova. I zaustiva ga  u njegovom nastupu „rječitosti“.

Drugi se članovi, kako rekoše, nijesu oglašavali. Neće ljudi da se miješaju u svoj posao.  Ne čusmo  ni riječ od ostalih. Iz iste zgrade.Makar od ovih visko kotiranih varijabilaca. Sa platnog spiska. Koji počinje sa, nešto više od, četiri hiljade (4.000) eura. Mjesečno!

Još,kako javiše, „rječiti“ generalni poziva predstavnike medija da dođu kod njega. U njegov kabinet. Da im na domaćem terenupojasni rečeno.

Istina, nije se izjasnio, ali bi se moglo zaključit, da bi bilo poželjno, da se njegovom pozivu odazovu samo žene. Nekako dođe lakše. I za svaki slučaj. Jer, ako se razgovor otrgne kontroli, zaboraviće se zamjenica predsjednika Savjeta. Bogat je naš jezik. Raznoraznim izrazima.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Spasa

A što Sindikat ćuti na sve ovo ili makar na platu koja postade javna tajna. Sigurna sam da je ta plata mnogo veća. Sindikat je potkupljen i ucijenjen, nema nikakav kredibilitet. Sramota! SINDIKAT JE GO!!!

DOBRATA

KOKSOKERI IZ SAVJETA, KOSULJICA ZA GENERALNOG JE IZVEZENA.