16 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi snimak koji budi sumnju u Putinovo zdravlje, pogledajte ruku

Izvor: Screenshot

Svijet

Tag Video
Comments 4

Novi snimak koji budi sumnju u Putinovo zdravlje, pogledajte ruku

Izvor: Nova.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Ruski predsjednik Vladimir Putin snimljen je kako se pridržava za stolicu dok se rukuje. Ovaj video je snimljen prije dva mjeseca i iako javnosti nije poznato da se išta ozbiljnije dešava sa zdravljem ruskog lidera, ovaj snimak doprinosi već brojnim spekulacijama da zdravstveno stanje predsjednika Rusije nije dobro.

Na snimku koji je nastao 18. februara, neposredno prije početka njegove invazije na Ukrajinu, vidi se kako u Kremlju dočekuje svog kolegu bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka.

O ruskom predsjedniku kruže brojne priče o narušenom zdravlju posljednjih mjeseci, a podstaknute su snimcima njegovog naduvenog lica, pognutog držanja, i stalnog pridržavanja za stvari u njegovoj blizini.

Na snimku iz februara, vidi se kako Putin stoji i dočekuje Lukašenka dok ruka počinje snažno da mu se trese. On je povlači uz svoje tijelo u pokušaju da smiri ruku. Međutim u tome ne uspijeva, ali kreće ka Lukašenku i zamalo se spotakne.

Kasnije se vidi kako Putin sjedi na stolici i ne može da miruje pa se stalno vrpoljli i lupka nogama. Klip koji se pojavio pokrenuo je ponovo glasine o Putinovom zdravlju i potencijalnoj bolesti. O ruskom predsjedniku su već kružile glasine da se bori sa Parkinsonovom bolešću, demencijom ili rakom.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Bolest

Ko veli zavrsice uskoro pa da sa sobom povede cijelu planetu

BELVEDER

Ovi nesrećnici ne shvataju da je nuklearni napad agresorske Rusije, kraj i posljednji ekser na sanduku projekta srpski svet....

Montenegrin

On je zbog bolesti pozurio da napadne Ukrajinu ,da bi u istoriji ostao kao Petar Veliki,a ostace kao Putin Trovac i Putler!!!