20 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Nedjelja

26.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Buš mlađi o Putinu: ''Ismijavao je mog slatkog terijera...''

Svijet

Comments 0

Buš mlađi o Putinu: ''Ismijavao je mog slatkog terijera...''

  • Viber
Nekadašnji predsjednik SAD Džordž Buš mlađi pojavio se u popularnoj tok-šou emisiji Elen Dedženeris. U studiju u Kaliforniji bivši šef Bijele kuće pričao je o svojim penzionerskim danima, ali je fokus njegovog gostovanja bio na sadašnjoj američkoj politici i neizbježnoj temi - Vladimiru Putinu.
Nekadašnji predsjednik osvrnuo se na svoj odnos sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, kojeg mnogi američki mediji danas apostrofiraju kao "najvećeg neprijatelja Zapada". Buš je otkrio da je njegov odnos sa Putinom počeo kada je ruski predsjednik ismijevao njegovog "slatkog terijera Barnija".
 
''Prilikom jednog susreta, znajući da Putin voli životinje, poveo sam svog ljubimca, malog slatkog škotskog terijera Barnija. Putin ga je pogledao sa podsmjehom, a zatim se okrenuo ka meni i upitao me: "Ti ovo zoveš psom?", a ja sam se samo nasmijao. Kada sam se sljedeći put sreo s njim na imanju nedaleko od Moskve, upitao je moju suprugu Lauru da li želi da vidi šta je pravi pas. Kada mu je odgovorila potvrdno, odjednom se pred nama stvorila neka grdosija od psa. Pogledao me je i rekao: "brži, jači, bolji nego tvoj Barni". Moja poenta je sledeća: Tramp mora da shvati da Putin neće prestati da pritiska sve dok ne stigne ovdje do Kalifornije i bude gost u tvojoj emisiji, osim ukoliko mu se neko suprotstavi'', rekao je Buš, na šta je voditeljka kroz smjeh odgovorila:
''Znači, Tramp što prije treba da nabavi psa''.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR