27 °

max 36 ° / min 21 °

Petak

10.07.

36° / 21°

Subota

11.07.

36° / 21°

Nedjelja

12.07.

35° / 22°

Ponedjeljak

13.07.

31° / 22°

Utorak

14.07.

32° / 19°

Srijeda

15.07.

31° / 19°

Četvrtak

16.07.

33° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorac ubijen posljednjeg dana suđenja sinu

Region

Comments 0

Izvor: Nezavisne.com

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Crnogorac ubijen posljednjeg dana suđenja sinu

Crnogorac Željko Bulatović (55) ubijen je ispred zgrade u novosadskoj Ulici braće Dronjak, u kojoj je živio, a na dan kada je u banjalučkom Okružnom sudu završeno suđenje njegovom sinu Aleksandru Bulatoviću (33), kojeg sa Sašom Vidovićem (37) terete za ubistvo Miroslava Lazarevića iz Istočnog Sarajeva 2016.

Bulatović je ubijen oko 22 sata hicem iz pištolja ispred zgrade u kojoj je stanovao posljednjih mjeseci. Nakon ubistva policija je blokirala grad, a osumnjičeni za ubistvo još nije pronađen.

Dolaskom na lice mjesta Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

Iako su mediji kao mogući motiv likvidacije Bulatovića naveli osvetu za ubistvo u Istočnom Sarajevu za koje se sudi njegovom sinu, izvor veoma blizak porodici rekao je za “Nezavisne” da je porodica uvjerena da to nije motiv Željkove likvidacije i da ona nikako nije povezana sa sinom.

Kako je pojasnio izvor, takve spekulacije mogle bi se odraziti i na konačan ishod presude Aleksandru Bulatoviću, koja je zakazana za petak.

Upravo na dan ubistva oca bila je i završna riječ na ponovljenom suđenju njegovom sinu, kojem se sudi u slučaju ubistva Lazarevića, zajedno za Vidovićem,  jer je Vrhovni sud RS ukinuo raniju presudu Okružnog suda Banjaluka.

Dvojac je tada bio osuđen na ukupno 39 godina zatvora zbog ovog zločina, a Bulatović je tada bio dobio 19, a Vidović 20 godina robije.

Aleksandra Bulatovića vijest o likvidaciji oca, s kojim nije bio u dobrim odnosima, dočekala je dok je u pritvoru u Banjaluci čekao svoju presudu, a neće prisustvovati ni njegovoj sahrani.

“Željko i njegov sin Aleksandar nisu bili u kontaktu i dok je boravio u zatvoru, otac mu nije dolazio u posjetu više od šest mjeseci. Ubijeni Željko takođe ni sa porodicom nije imao kontakt više od godinu dana. To što mediji pišu samo su spekulacije i ubistvo Željka nema nikakve veze sa Aleksandrom. Nije to nikakva osveta, ali sve može uticati na ishod presude koja se čeka”, rekao je izvor blizak porodici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR