11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bursać Dodiku: Sprdaš se sa svojom porodicom, ubijenom na Kozari

Region

Comments 8

Bursać Dodiku: Sprdaš se sa svojom porodicom, ubijenom na Kozari

Autor: Antena M

  • Viber

Na tvrdnje člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika iznesene u emisiji Centralni dnevnik na Face TV, oštro je reagovao banjalučki novinar i kolumnista Dragan Bursać.

Njegovu poruku Dodiku prenosimo u cjelosti.

“Je.o te džem i rakija šljiva! Sprdaš se Milorade sa svojom ubijenom porodicom na Kozari. Sa ubijenim precima, sa stričevima i rođacima, ne bi li se uvukao u šu.ak četnicima. Smiješ se nad Jasenovcem, Starom Gradiškom i Srebrenicom, ne bi li bio veći četnik od četnika. A mali Stanivuković ti je ukrao četničke glasove u Banjaluci.

Kakva crna ekonomija, kakva crna lijevčanska rakija i džem, dok kosti mrtvih iz Tomašice izviruju 50 kilometara od Banjaluke? Kakve crne ludosti, dok se sprdaš sa genocidom srebreničkim?

I znaš koja je tvoja najveća propast Milorade?

Nije čak ni to što si se po kostima ubijenih Bošnjaka, Srba i Hrvata, ubijenih ljudi popišao, najveća je propast što te četnici, isti oni koji su ti pobili familiju nikada prihvatiti neće, pa da ih milion puta pokušaš amnestirati njihove zločinačke krivice.

Ostaćeš bruka, rijetka bruka, koja se zbog radosti svog dupeta upisala u bruke i fukarice!"

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Ctrl

Sasvim jasna i ispravna poruka u ovom slucaju Miloradu Dodiku.Ali ova poruka vazi i za druge,pa i za neke ovdje u CG.Ko god podrzava i favorizuje tu ideologiju i one koji su je sprovodili on istovremeno gazi preko svih onih mnogobrojnih zrtava te ideologije i njenih sprovoditelja.

Niksicanin

Kratko, jasno, koncizno, tačno. Kapa dolje, bravo g-dine Bursać. Nažalost malo je intelektualne elite poput vas. Zato vaši textovi sjaje u ovoj tami koja se nadvila u regionu. Veliki pozdrav velikom intelektualcu.