4 °

max 19 ° / min 4 °

Četvrtak

28.10.

19° / 4°

Petak

29.10.

19° / 10°

Subota

30.10.

19° / 11°

Nedjelja

31.10.

18° / 11°

Ponedjeljak

01.11.

13° / 10°

Utorak

02.11.

19° / 13°

Srijeda

03.11.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Akcija kosovske policije u Mitrovici, čuju se sirene za uzbunu

Region

Tag Video
Comments 7

Akcija kosovske policije u Mitrovici, čuju se sirene za uzbunu

Izvor: nova.rs

Autor: Antena M

  • Viber

U Sjevernoj Mitrovici trenutno je u toku akcija Kosovske policije, a građani su se okupili i blokirali ulicu Kneza Miloša, javljaju tamošnji mediji.

Kako prenosi reporter Kosovo onlajn, kosovska policija koja je došla iz Južne Mitrovice upala je u jednu od gradskih apoteka.

Čulo se i nekoliko eksplozija tokom akcije, za koje se pretpostavlja da su od šok-bombi.

Policija Kosova je saopštila da je u toku "realizovanja strateških ciljeva za prevenciju krivičnih dela, konkretnije beskompromisne borbe protiv krijumčarenja robe".

Nakon što je počela akcija, u Severnoj Mitrovici neprestano odzvanjaju sirene za uzbunu, a blokirana je raskrsnica koja se nalazi u blizini Tehničke škole. 

Prema saznjaima Kosovo onlajn, u toku je akcija policije u više mjesta na sjeveru, pored Sjeverne Mitrovice i u Zvečanu, a u ovom trenutku nema potvrđenih podataka da li su angažovani i pripadnici Rosu, već su u pitanju trenutno pripadnici interventne policije.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Dana

Oni, kao i uvijek, u mišjoj rupi. Oni su prilično "jaki" na "jeziku", ali ih nema na djelu. Demagozi jedni, pale nesretni narod.

Montenegrin

Kako im Bog vrće za Cetinje!! Sto sad ne naredjuje pic...sti!!?! Digli 2 aviona !! Eeee koga srbin hrani a rus brani.....

Jelena

Tako se brani država! Dje su ovi što urlicu i viču oj Kosovo što su zaposejli Cetinjski Manastir, dje su tvrdili da brane na Kosovo svetinje.Bravo za Kosovske institucije!