13 °

max 13 ° / min 9 °

Subota

24.02.

13° / 9°

Nedjelja

25.02.

13° / 9°

Ponedjeljak

26.02.

16° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 11°

Srijeda

28.02.

17° / 10°

Četvrtak

29.02.

17° / 10°

Petak

01.03.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fon Kramon: Za Srbiju pripremljen paket mjera kao odgovor na teroristički napad u Banjskoj

Region

Comments 7

Fon Kramon: Za Srbiju pripremljen paket mjera kao odgovor na teroristički napad u Banjskoj

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Izvjestiteljka Evropskog parlamenta za Kosovo i poslanica Zelenih Viola fon Kramon izjavila je da je za Srbiju pripremljen paket mjera kao „odgovor na teroristički napad 24. septembra u Banjskoj".

„Ne bih ih nazvala sankcijama, jer ih mora odobriti Savet, ali govorimo o političkim i finansijskim mjerama, koje će naravno nanijeti štetu Vladi Srbije“, rekla je Fon Kramon za albanski Juronjuz, prenio je RTK2.

Ona je poručila da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić treba da sarađuje i obezbijedi odgovarajuću istragu o događaju 24. septembra.

„Vučić kontroliše mnoge stvari koje se dešavaju u Srbiji. Teško je pomisliti da nije bio svjestan šta se dešava oko nabavke naoružanja, niti organizacije agresorske grupe. Međutim, ne mislim da je Srbija zainteresovana za veći vojni napad, ili rat“, rekla je ona.

Fon Kramon je navela da se za neriješena pitanja u dijalogu Kosova i Srbije razgovara o novom predlogu, ali nije navela detalje.

„Ono što sam razumjela je da mnoge diplomate sastavljaju još jedan predlog o tome kako ćemo dalje. Ne mogu da dam više detalja u ovom trenutku“, rekla je Fon Kramon.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

DON QUIJOTE

Neće EU izglasati sankcije. U Barseloni je Orban rekao da su "smješne i neprihvatljive".BiH je platila skupo vjeru da je EU neka čvrsta demokratska zajednica. Njih interesuje samo sopstvena zadnjica.Oni će pustiti da se ponovo prolije krv..A onda...Ništa

Marko

@djuradj ne pravi se Vucic lud,on je stvarno lud.

Ni rijeci?

Je li moguce da se niko ne sjeca da je ova odoba podrzavala URU i Abazovica u ranoj fazi demontaze Crne Gore; da se sastajala sa popovima …?