13 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jelena Ćuruvija: Ovo je zemlja mraka, nijema sam

Izvor: N1

Region

Comments 1

Jelena Ćuruvija: Ovo je zemlja mraka, nijema sam

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Jelena Ćuruvija, ćerka ubijenog novinara Slavka Ćuruvije, poručila je da je šokirana "skandaloznom presudom" Apelacionog suda da oslobodi okrivljene za ubistvo njenog oca.

“Šokirana sam ovom skandaloznom presudom. Ona šalje jasnu, zastrašujuću poruku svim novinarima i svim ljudima koji se bore za slobodu govora. Ova presuda je dokaz da mračne sile devedesetih još uvijek vladaju ovom zemljom. Ovo je zemlja mraka. Nijema sam”, poručila je Jelena Ćuruvija.

Apelacioni sud u Beogradu objavio je presudu donijetu prije skoro deset mjeseci po kojoj su okrivljeni za ubistvo Slavka Ćuruvije – Radomir Marković, Milan Radonjić, Miroslav Kurak i Ratko Romić oslobođeni krivice.

Sud je, usvajanjem žalbi odbrane i djelimičnim usvajanjem žalbe Tužilaštva, preinačilo prvostepenu presudu i okrivljenog Markovića oslobodilo od optužbe da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u podstrekavanju, a okrivljene Milana Radonjića, Miroslava Kuraka i Ratka Romića da su, kao saizvršioci, izvršili krivično djelo teško ubistvo.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Sve vi cvjetalo

Ima nas kojima pamet i mozak nije izbrisan raznim Pinkovima i cajkama, pa se dobro sjecamo ko je tada bio ministalr kulture i progonio novinare u vrijeme vladavine mraka 90-tih u Srbiji i skracenoj Jugoslaviji. Za one kojima je mozak isusen, upravo je taj dilber bio Vucic.