10 °

max 21 ° / min 10 °

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kad i gdje su se sreli Đurić i Radoičić: Fotografija sa „X“ otvara brojna pitanja

Region

Comments 0

Kad i gdje su se sreli Đurić i Radoičić: Fotografija sa „X“ otvara brojna pitanja

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić i nekadašnji potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić sastali su se u jednom restoranu, vidi se na fotografiji koju su u subotu uveče na društvenoj mreži „X“ dijelili mediji i korisnici te mreže sa Kosova.

Na fotografiji se vide Đurić i Radoičić kako sami sjede za stolom u jednom restoranu, a korisnici društvene mreže „X“ su naveli da je ona nastala u Srbiji.

Međutim, nije poznato kada se desio susret ambasadora Srbije u SAD i Radoičića, koji je pod sankcijama Amerike zbog korupcije.

Oni koji su ovu fotografiju dijelili, tvrde da ona ukazuje da će Marko Đurić biti predsjednik nove srpske vlade.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je prije tačno mjesec dana boravio u Njujorku, odakle je poslao poruku da se Đurić vraća u Srbiju i da vjeruje da će imati „jednu od veoma važnih funkcija u zemlji“.

Da je Đurić viđen za novog premijera napisao je na mreži „X“ i Florijan Biber, profesor Univerziteta u Gracu i stručnjak za Balkan, reagujući na vijest da je Ana Brnabić dobila novu funkciju – mjesto predsjednika Narodne Skupštine Srbije.

Za Radoičićem je na Kosovu raspisana interpolova potjernica zbog organizovanja oružanog napada u mjestu Banjska na Kosovu u septembru 2023. godine. Tada su poginuli jedan kosovski policajac, kao i trojica Srba iz Radoičićeve grupe.

On je u Beogradu javno preuzeo odgovornost za taj događaj, a u pritvoru je proveo jedan dan zbog optužbi za nedozvoljeno posjedovanje oružja.

Mjesto Radoičićevog boravka je od tada nepoznato, a nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak vatrometa povodom njegovog rođendana, koji je organizovan na Kopaoniku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR