15 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marko Đurić o fotografiji sa Radoičićem: Nikad se nijesam stidio kontakata koje imam zbog posla

Izvor: N1

Region

Comments 1

Marko Đurić o fotografiji sa Radoičićem: Nikad se nijesam stidio kontakata koje imam zbog posla

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić, čija se slika sa nekadašnjima potpredsjednikom Srpske liste Milanom Radoičićem pojavila juče na društvenim mrežama, izjavio je da se nikada nije stidio kontakata koje ima zbog svog posla.

Đurić je na društvenoj mreži Iks rekao da nema namjeru da se pravda i da bi bio razočaran da povodom njegovog skorašnjeg povratka, kako je naveo, nije povedena negativna kampanja, makar i prilično jadna.

„Nemam namjeru da se pravdam Kurtiju i Svećlji niti njihovim botovima i drugim zlonamjernima za bilo šta. Nikada nijesam krio niti se stidio vrlo javnih kontakata koje imam u okviru posla koji obavljam.

Osim sa različitim srpskim predstavnicima sa kojima i dalje ostvarujem redovan kontakt i volim da se sretnem i danas, sastajao sam se mnogo puta, takođe u okviru posla koji obavljam i sa brojnim albanskim liderima koji se od domaćeg i međunarodnog pravosuđa terete za neopisive ratne zločine protiv mog naroda.

To mi je lično uvijek padalo neuporedivo teže. Kao i susreti koje sam morao da imam sa etnonacionalistima Kurtijem i Svećljom koji brutalno gaze osnovna ljudska prava Srba na KiM i imaju nevinu krv na svojim rukama“, naveo je on.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

td

Odgovor ti je nemust,kao i sam sto jesi. Kada si cist i vjerujes u sebe,nema potrebe izvrtati teze i pozivati se na druge,kao navodno ruznije nacionaliste od tvojih srpskih mracnjaka.