10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

21.03.

12° / 10°

Srijeda

22.03.

18° / 9°

Četvrtak

23.03.

17° / 9°

Petak

24.03.

17° / 10°

Subota

25.03.

17° / 10°

Nedjelja

26.03.

17° / 9°

Ponedjeljak

27.03.

11° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović: Ko prijeti spaljivanjem dobiće jasan odgovor- ne zalijećite se, više nas je na ovoj strani

Živa istina

Tag Video
Comments 9

Đukanović: Ko prijeti spaljivanjem dobiće jasan odgovor- ne zalijećite se, više nas je na ovoj strani

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber
"Branićemo državni krov svim mogućim sredstvima"

Vara se svako pojedinačno ili bilo koja institucija da može pobijediti državu Crnu Goru, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, gostujući u "Živoj istini" koja će biti emitovana večeras na javnom servisu. 

"Ja nerado odgovoram logikom snage i logikom sile, ali mislim da o svim pitanjima, pa i onim važnim oko kojih se drastično razlikujemo da je moguće tolerantno razgovarati. Ali, kada vas dovedu u situaciju da morate odgovoriti na njihove argumente onda želim da kažem da se vara svako pojedinačno ili bilo koja institucija da može pobijediti bilo koju državu, ukljućujući i državu Crnu Goru", poručio je Đukanović. 

A, bilo je mnogo takvih pokušaja, podsjeća Đukanović i poručuje:

"Najsvježija su nam takva sjećanja iz 2015. i 2016. Vidjeli ste kako je to završeno i vidjeli ste da su polomili zube oni koji su mislili da ruše državu. Ko god nam sada prijeti svojom spremnošću da će da se spali, da se žrtvuje, da nema boljeg momenta da se postane svetac nego sada da se napravi neko samoubistvo, dobiće jasan odgovor da nas je mnogo više na ovoj strani, koji smo sve u životu do sada dali da ispravimo jednu istorijsku nepravdu i da obnovimo crnogorsku državu. Na to svoje ostvarenje smo vrlo ponosni, i spremni smo da svim mogućim sredstvima branimo taj državni krov nad glavom", poručio je Đukanović komentarišući prijetnje povodom usvajanja Prijedloga Zakona o slobodi vjeroispovijesti. 

"Moralo bi biti jasno ne samo iz našeg iskustva, nego uz univerzalnog da će uvijek naći manje pristalica, pa i manje motiva za rušenje nego za odbranu nečeg što je mukotrpno i pravedno stečeno i obnovljeno, prema tome nemojte nam se zalijetati, najljubaznije vas molimo", poručio je Đukanović.

Živu istinu gledajte večeras od 20,05 na Prvom i SAT kanalu Javnog servisa.

Emisiju uređuje i vodi Darko Šuković. 

 

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

maestro

Milo samo reci, lecet cemo kao meci !! Spremi smo mi Crnogorci ka zapete puske da se suprostavimo cetnicima i jednom za vazda da ugasimo tu ideju velje srbije, pa Mandicu ako ti basta a ti nas probaj !!

Mali od kužine

@Svetinje otimati bruka nevidjena !,de ćeš ti doć avetinjo u tuđu državu da nešzo braniš. Bolje ti je da na tv gledaš što se dešava, nego da ovamo dolaziš. Ako si pametan, a čini mi se da nosi ostaćeš svojoj kući da nebi zaginuo brz razloga.

Cipur

Nesmijete vi iz srbije da vas zene ne potucu nibje jado