10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Đukanović: Ko prijeti spaljivanjem dobiće jasan odgovor- ne zalijećite se, više nas je na ovoj strani

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Katunjanin

Naravno da smo spremni svi mi koji se osjecamo kao gradjani lojalni svojoj drzavi da je branimo od svakog vida agresije .Pa i ako neki nikad nijesmo partijski opredeljivani u zadnjih nekoliko godina ,cak , ni na izbore izlazili .A pogotovu smo osjetljivi na osvjedocene neprijatelje Crnogorske drzave i nacije .

Sivac

Samo da pozdravim gospodina predsednika i da kažem da će za odbranu naše matične države imati pomoć i nas iz Vojvodine.

Svetinje otimati bruka nevidjena !

@Sivac, Branicemo svetinje nase i mi iz dijaspore tacnije mi srbo crnogorci koji zivimo i radimo u srbiju docicemo uvjek da kad zatreba a u ovom casu vidim da treba a ima nas mnogo vise brojcano nego milocrnogoraca jer su udarili na zadnju liniju odbrane svetinja gdje nema kompromisa oko svetinja .

bska

@Svetinje otimati bruka nevidjena ! Ne mlati. imas ti svetinja po tvojoj dijaspori koliko hoces . pa fino kod Pahomija pa mu se pomoli. Ti si izabrao. Ponajmnje ce nam takvi izrodi odredjivati hoce li naše Crkve biti nase . Nije ih niko pravio iz tvoje Surdulice i sela Ba. prema tome primiri. Da ne palis traktore.

Katunjanin

@Svetinje otimati bruka nevidjena ! Imacemo odgovarajuci docek za takve goste

Cipur

Nesmijete vi iz srbije da vas zene ne potucu nibje jado

Momčilo

@Svetinje otimati bruka nevidjena !, Ti srbo-gorac, kad oslobodite Kosovo, vašu kolijevku, navratite preko Čakora i Murina, da oslobodite "vaše" svetinje.. breee

Mali od kužine

@Svetinje otimati bruka nevidjena !,de ćeš ti doć avetinjo u tuđu državu da nešzo braniš. Bolje ti je da na tv gledaš što se dešava, nego da ovamo dolaziš. Ako si pametan, a čini mi se da nosi ostaćeš svojoj kući da nebi zaginuo brz razloga.

maestro

Milo samo reci, lecet cemo kao meci !! Spremi smo mi Crnogorci ka zapete puske da se suprostavimo cetnicima i jednom za vazda da ugasimo tu ideju velje srbije, pa Mandicu ako ti basta a ti nas probaj !!