13 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danilović o rascjepu u DEMOS-u: Jedan čovjek nije važniji od partije

Živa istina

Comments 2

Danilović o rascjepu u DEMOS-u: Jedan čovjek nije važniji od partije

Autor: Milica Mandić

  • Viber

27. avgusta u Mojkovcu, kada je dio DEMOS-a izabrao Gorana Danilovića za lidera, ispoštovana je procedura tvrdi Danilović.

Danilović u emisiji "Živa istina", kaže da nije jedini krivac što je došlo do rascjepa partije ali da snosi dio odgovornosti te da ne prihvata da je jedan čovjek važniji od partije.

"Ako vi na moju ponudu, da se zajednički povučemo, bez obzira na razlike koje postoje među nama, odgovorite nestatutarnom smjenom, progonom ljudi, čak i javnim odgovorom da ja nijesam nivo sa kojim se komunicira, e pa onda ćete shvatiti da smo i jedan i drugi nivo onima koji su nas birali," kazao je on.

Danilović kaže da se sada samo čeka potvrda Ministarstva javne uprave, da je on jedini lider. Dodaje da će poštovati njihovu odluku.

"Mogu se u Crnoj Gori oteti partije, ali ljude ne možete oteti. Spremni smo na to. Neka rade u skladu sa zakonom, neka donesu odluku i mi ćemo je poštovati, mi smo joj naredni kakva god."

Danilović kaže da bojkot Parlamenta nije onaj koji je priželjkivao, to je, dodaje, polovično rješenje.

"Ako je bojkot to da se nikada zajedno ne fotografišemo kao 39 poslanika opozicije, da nikad zajedno ne popijemo kafu pa da makar zbunimo javnost, da ne napravimo jednu jedinu zajedničku akciju, da je jača sujeta petorice lidera od interesa 50% Crne Gore. Niko me neće ubijediti da je to bojkot,"kazao je Danilović.

O ženi kao zajedničkom kandidatu za Predsjedničke izbore, o zajedničkom klubu, ostatku opozicije u "Živoj istini" u nedjelju od 14 sati na Anteni M i TV Prva.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

MI

Kada je opozicija najavljivala dolazak Lekica kao rjesenje za svrgavanje Mila, nisu racunali da covek, iako pismen nije retoricar. Njegovo zamuckivanje je dekoncentrisalo vecinu populacije, a duge i filozofske rjecenice su raspamecivale. Ocigledno da je opozicija nema jasne ciljane grupe.

Milence

Pa nadam se da će ovaj uskoro nestati sa političke scene u CG. Koliko će samo vazduh biti čistiji.