20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Joković: SNP nadalje bez Damjanovića, Jonicu čeka visoka funkcija

Živa istina

Comments 0

Joković: SNP nadalje bez Damjanovića, Jonicu čeka visoka funkcija

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković nagovijestio je da bi, ukoliko se bilo ko od opozicionara vrati u skupštinske klupe, i ta partija mogla vratiti. On je u emisiji Živa istina kazao i da je definitivno završena saradnja sa Aleksandrom Damjanovićem, te da će Snežana Jonica zauzeti visoku funkciju u partiji. Odgovorio je i na pitanje - za koga navija kada igraju Crna Gora - Srbija.

Lider SNP-a kaže kako smatra da bojkot Parlamenta nije najbolji način borbe i da nije dobro da opozicija bude van skupštine, ali da je u jednom trenutku, kako kaže, bio neminovan. Isto tako kaže da će njegova partija razmisliti o povratku ukoliko to, kako su nagovijestili, urade DF i Demos.

"Ako se bilo koja opoziciona partija vrati u Parlament, SNP će isto kao što je rekao Lekić shvatiti da je to nova činjenica da jedinstvo opozicije u tom dijelu ne postoji da je prekršen dogovor o bojkotu parlamenta i SNP će donijeti adekvatnu odluku", kazao je Joković.

Saradnja sa Aleksandrom Damjanovićem je, kaže, definitivno završena. Na pitanje pripada li SNP-u i da li želi da formira poslanički klub, dobio je negativne odgovore.

"On je definitivno van SNP-a i njegova politička budućnost nije vezana za SNP", rekao je Joković gostujući u "Živoj istini".

A odmah nakon Kongresa o budućnosti partije razgovarao je sa Snežanom Jonicom. Kaže da nikada do sada nije bio u situaciji da se ne razumije sa njom.

"Rezultat na Kongresu je bio tijesan i moja obaveza i Snežanina je da učinimo sve našoj moći da ostane jedinstven i da bude jači nego što je sad", naglasio je on. 

Nikada, kaže, ne bi navijao protiv Crne Gore protiv bilo koga da igra.

"U utakmici između Srbije i Crne Gore ja navijam za Crnu Goru", istakao je Joković.

"Živu istinu" pratite danas od 14h na Anteni M i Prvoj televiziji. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR