19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Sve što imam stekao sam legalno, Knežević mi nije prijatelj i kuća o kojoj priča nije moja

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Nikola

Hahahahaha baš sam povjerovao da govori istinu MĐ :))))

Aleksa

@Nikola, nije ni poenta dali ces povjerovat il ne, poenta je da dokazete sve sto iznosite u javnost ili optuzujete. Dok god nema adekvatnog zakona o blacenju i olajavanju ovako ce se i optuzivat. Kad vas jednom rebnu nece vam panut napamet deugi put.

srdjanp

Vila nije njegova ali ce razmisliti da li da je kupi... na kraju ce ipak biti njegova... kakve su ovo price za malu djecu sto je ovo...

Marinela

Ako nista bar se DPS iznervira kad vidi Duskove objave.

Nikola

@Aleksa, MĐ je potvrdio da je dps primao donacije od DK ali da te donacije nisu u iznosu od 200 000$ kako tvrdi DK da je dao dps-u? Sad je pitanje za MĐ da nam kaže po njemu koliko je to DK dao dps-u?Aleksa ja sam vidio na snimku da Migo stavlja kovertu u sako,evo tebe pitam šta je bilo u kovertu??

Katunjanin

@Nikola Zar nije javna tajna da je Bato Carevic donirao 100 000,00 evra za vlast u Budvi i jos se hvalili

mirza

nesto se gospodin preznaja ali se trudi da bude ubjedljiv,kad god dokazuje istinu da je laz tako reaguje,ako ja prodam neko june kupicu je .... ..

Aleksa

@Nikola, svaka stranka se finansira iz donacija " vecinom" prije pola godine kad je u CG uplvilo preko 100000 za potrebe DF propale stranke onda nisi nesto puno komentarisao z Meda okle pare. Sta je bilo u koverti pa naravno pare, sta ti bankar moze dat u koverti?!

Aleksa

@Nikola, zapita li se ti zaboga ikad zasto bi DK ikome davao koverte i to pod skrivenim kamerama. Danas tajno snimis i das kovertu i ete tebe na portalu da ponovo prokometarises postenje drugog a da svoje prije toga nisi vidio.

Nikola

@Aleksa, te pare što su uplovile kako kažeš si vidio izgleda samo ti i Talik junački :))) Dok je ove u koverti vidjela cijela CG :)) Da te pitam da nijesu završile na dnu jezera? :))

Aleksa

@Nikola, svaka ti cast kad vidis pare kroz kovertu????

Kakva laz

Kakva laz MDJ znoj obliva pukla je tikva, dogorelo do nokata vrijeme je vise dase hapse ove patriote sto opustosise C Goru i ovaj narod 30gd.