18 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović pisao Štajnmajeru uoči Đukanovićeve posjete Njemačkoj

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

danilo s.

U čije ime ovaj histerično-komičan političar, bujne kose, i još bujnije mašte, piše pisma Predsjedniku Njemačke? U ime "ogromnog broja građana " (ni 2%) ?

Tesla

Nema sta gore nego kad se zaglavis u sopstvenom glibu, pa te narod dize na sprdnju.Hocete vlast po svaku cijenu a nijeste u stanju niti neku knjizaru da vodite.Ovim po ko zna koji put kompromisete sebe i na kraju CG.Nemate podrsku nidje,doslovce!

Ranko ćetković

Ovo je doista nedopustivo i na razini zadnjeg primitivnog seoskog đilkoša. Pa zamislite da predsjedniku jedne od najuređeniih i najdemokratskijih zemalja svijeta piše polupismeni, nebitni političar iz nekog crnogorskog zaseoka. Kakva sramota i blamaža za Abazoviča. Abaza i Abazovića je bilo i biće

Ranko Ćetković Zagreb

Zar Abazović misli da je predsjednik Njemačke odlučio primiti Đukanovića na horuk ? Zar Abazovič nije informiran da u CG postoji njemačka akbasada i da se priprema posjeta radi uz asistenciju i dogovor sa tom ambasadom. Abazović Njemce uči međunarodnoj diplomaciji i pristojnosti.

Ranko Ćetković Zagreb

Ako zanemarimo društveni, ljudsk i moralni talog i nakupinu koja se zove DF, Abazović je uz Lekića nacionalna sramota CG. Ima li kraja suludim budalaštinama i sramotama koje ova dva čovjeka rade. Sramota do bola

buto

da nije ovaj f.c.u. pogriješio adresu umjesto tajwana posla u njemačku??

RALE

Tako je i Fuksan uradio, pa završio na smetlištu .