22 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Tomkić preživio traumu, porodica zahvalila građanima na podršci

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Jelena

Sramno i nedopustivo, osuditi ih , da im vise ne padne na pamet da nekog pogledaju ukrivo a ne da nekog p

Marin Čaveliš

Povrede nisu velike, zarasti će. Ali pogledajte njegove oči. Strah i beznadje u njima. Sjećam se takvih pogleda tokom ratova devedesetih. Oči su odraz duše. A Hrvati su Crnoj Gori dali srce i dušu. Nadali se državi u kojoj će svi biti bezbjedni. U kojoj niko neće imati ovakav pogled.

V.

Sramotno. Istrazivanje predstavljeno i u Zivoj istini(Mrze Hrvate iako ne poznaju nijednog,T, Cirgic) , bilo bi dovoljno za iole ozbiljnu zajednicu da reaguje i pocne proces lijecenje bolesnog crnogorskog drustva. Ovaj primitivizam je zapravo crnogorski obraz i opste mjesto.

GRAĐANSKI

Da vidimo oće li se postojbnici-stanovnici Berana naj-višijem njihovim dijelom: dić', okupit i svojem sugrađaninu protestnim zborom - dat' podršku, pružit' apsolutnu zaštititu i pokazat' nepokolebljivu dobru namjeru i iskrene emocije?!?

maki

@GRAĐANSKI nece, jer berane su 90% jedna ruralna žabokrečina, koja je jednonacionalno obojena u službi sekte spc i ristovih hordi zla.

V.

i jos nesto, policiju teba da je sramota , cekali su da bude pretucen da bi nesto konkretno uradili. Sad jos samo neka sud ovo proglasi mladenackim nestaslukom, pa d anase posrnuce bude kompletno. Najstrzije kazne za nasilnike sto nas sramote

mne

Ovo je grijeh...Ovo je tuga ...Sto ce nam Drzava kad ovo se desava...Ovo je trebalo sprijecit na vrijeme...Čojeku ste uzeli dušu..pokrali mu...razbili mu...Na kraju mu batine dali...Ova zemlja nema Policiju...Ovo se ne bi desilo da imamo Policiju...CG nisko li si pala..

Misko

Ovo je strasno sta dozvoljava drzava,a to je to kada drzava i vlast suruje sa srpskim nacionalistima i spc,izgleda da je ovo pocetak mrznje svega sto nije srpsko.

Zvonko

@GRAĐANSKI, U zabludi ste To je najnizi sloj ljudske koi razumije samo jedan jezik - njihov ,divljastvo .