12 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Popović: Organizatori protesta ne komentarišu presudu jer ih dvije trećine podržavaju Karadžića

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Gojko

Precizna "dijagnoza", kao i uvijek. Bravo! Malo je, nažalost, naših intelektualaca koji se ne libe da saopšte svoj stav o bilo kom događaju u društvu.

Momčilo PV

@Gojko, Naravno da je dijagnoza tačna. To ne vide samo oni koju su nedobronamjerni prema državi CG, i koji bi da je urnišu. Poklopili su se različiti interesi ( Džemal pare, opozicija vlast bez izbora,Knežević osveta, a pogotovo SPC , koja drži sve konce i pare u svojim rukama ).

Danile

Vijesti su jutros jedini dnevni list bez Karadzica na naslovnoj strani. Sto ih, siguran sam, preporucuje u Ambassdi SAD i kod Aiva Orava za nove grantove. Ali imaju na kilo komentare podrske Radovanu .

pg

Dzabe Vam sve knjige koje ste napisli. Udarate na mladost Crne Gore jer hoce posteniju drzavu nego sto je sad. Kakve veze Karadzic ima sa tim?????

mr

@pg , dvije trecine protestanata, zbog ovog mladost, bilo bi zahvalno, i vjerovatno vas povelo na kafu...

Misko

Ma na protestima su 95% ucesnika zadojeni srpskom ideologijom krvi i tla i svakodnevno ispoljavaju mrznju prema Crnoj Gori,dok ostalo 5% su tabloidni poletarci sa definisanom mrznjom prema jednom covjeku.

Zoombool

Svi se nesto prave da ne znaju i izbjegavaju da okupljanja nazovu pravim imenom. To su Srbi bez zastava, brada i kokardi i sebe nazivaju gradjanima. Ulicama nam se valja fasizam i svi se prave da to ne vide. Bas njih briga za socijalna i ina pitanja. Plijen je Crna Gora. YygbF

pg

@mr, vjerovatno izvjestaje o protestima pratite na Prvoj. Prosetajte... vidjecete da je ogroman broj mladih. Vjerujte da, kod vecine ucesnika, ovo nema nikakve veze ni sa Karadzicem, Srbijom, Rusijom... Jednostavno hoce pravedniju I posteniju drzavu. Odupri se @mr. Za CG.

Misko

@pg #Ne sporimo da medju vama ima i ucesnika koji imaju ideju bolje i pravednije Crne Gore,ali u drustvu ste velike vecine koji ne misle dobro vama ni Crnoj Gori koji su pobornici ideologije srpskog nacionalizma i fasizma,zato budite uvijereni da ste zloupoterebljeni i snosite veliku odgovornost za negativne poslijedice koje mogu vratiti Crnu Goru u ndzeljenu proslost,upamet se dok nije kasno!

Tommy_h

Meni je sve jasno bilo kad su organizatori zabranili nacionalna obiljezja, znali su da ce svi da pohitaju da okace srpsku zastavu! Ovdje se ne gleda interes nase drzave i nasih gradjana, zalosno, ali istinito.

Marelica

Opozicija, kao i protestanti podrzavaju i njeguju srpsku ideologiju, koju pokusavaju da nametnu cijeloj Crnoj Gori, a da njenu tradiciju i ucenja bace u zaplecak. Plan je jasan, samo im ne treba dozvoliti da idu protiv nase drzave, njene samostalnosti i nezavisnosti!

Enesa

Ziva istina, uboli ste u srz ovoga problema. Jos od zahtjeva pocela sam da sumnjam u namjere opozicije i setaca, ocigledno je da idu protiv svoje drzave. Samo mi nije jasno, ako su vec nezadovoljni, zasto ne idu u Srbiju, zasto oce da ruse nasu tradiciju i vjerovanje?

Kinez

Protesti su legitiman nacin izrazavanja nezadovoljstva od strane gradjana, ali ovdje nije rijec o gradjanskim protestima, vec o onim koji imaju politicku pozadinu. Nista nece opozicija postici, osim da opet dozive poraz.

Rafaello

Opoziciji je mjesto u parlamentu i to treba da bude prva stanica resavanja svih problema i nedoumica. Zasto opozicija 2 godine vec bojkotuje rad parlamenta, a uredno se prima plata?

Momčilo PV

@pg, Da gospodine, to su sve iz podmladka popa Rista, isti oni što plivaju Za "časni krst"... breee