10 °

max 21 ° / min 10 °

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Sa protesta u Podgorici zatražene ostavke: "Mi smo država"

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Vojislav ..

Protesti su postali vise smijesni, toliko nerealnih zahtjeva, ocekivanja i namjera. Mislim da ce se ovi protesti kao kula od karata urusiti, samo je pitanje vremena.

goran1978

Zive duse nema! A toliko najavljuju proteste i na kraju nema zive duse!

zacanka

Samo da im ne bude izgovor zasto im nema ljudi jer Ceca pjeva u HN! Znaci fijasko godine!

Srbin POREKLOM Crnogorac (SPC)

Purkoooooo, ooooo Purkoooo! Vidje li ga ko? Purkoooooo, ne boj se! Bez dileme!

Nikola

Niko da im kaze da bi i mi śutra trazili da oni mirno predaju vlast, a bilo bi nas mnogo više kad bi se to tako na vlast dolazilo.pozdrav za srbe koji trpe proteste bez trobojki,šajkača,prasetine...izdržite još malo.

flamantes

Ne vi nijeste država, vi ste protiv ove države

Podgoricanin

Vi niste drzava ve ste protiv drzave. Smetaju vam afera koverta, ne smeta cam afera dolari, gospodi iz DF se sudi zbog toga. Vama treba samo izgovor ko vašim uzorima koji su izdali Crnu Goru 1918 na Podgorički skupštinu. Izdaice onda izdajice sada nema razlike!

mr

Koliko sam ja vidio, ovo je vise nego tanko. Sa ovim odzivom se ne rusi ni malo veca mjesna zajednica. Smijesno je da ne dozvoljavate ljudima da nose obiljezja koja su im na srcu. A izigravate demokrate. Pokusavate nesto sakriti, nesto sto svi znaju!!!

Labud Dabanović

Crna Gora je država crnogorskog naroda.Oni su joj zanavijek dali državnost ginući kroz vjekove kad su padale i nestajale carevine Balkana.A dok je vas izdajnika rođene i crnogorske braće-koji se prodadoste narodu otrcana srpstva Srbije-crnogorska vlast može bit i 100 X gora i opstajat.

Masa naroda

Velika masa slobodnih gradjana se okupila ,a ovi iz misje rupe sto pisu su kukavice izadjite i vi na ulice braniti c goru od lopova kao ovi hrabri narod posteni sto je ustao.

Vi ste

Vi kriminalci prestavljate drzavu a ovi sto posteno protestuju mnogi su od njih gladni znaci po vasec cuti i trpi i vi neke demokrate jedno partiski sistem vlada 30 gd e narodu je dosla voda do poda nema vise straha od rezima ,branite drzavu od samih sebe stetitese koliko afera koliko pljacke .

Treba braniti

Drzavu treba braniti od DPS .